Josep Maria Orobitg, representant de Ferran Corominas, donava gairebé per fet ahir a aquest diari que Coro no continuarà al Girona aquesta temporada. Aquestes paraules no van agradar gens al secretari tècnic gironi, Sergi Raset, que ahir va respondre Orobitg. "No crec que Orobitg ens hagi de dir si hem de tenir a punt un pla B o un pla C", deia Raset responent a l'agent que havia instat el club a treballar per a trobar-li un relleu. El futur de Coro sembla lluny de Girona però el cert és que a dia d'avui, a Montilivi, no han rebut cap proposta formal per fitxar-lo. "Quan en rebem una, després actuarem en conseqüència", diu Raset. El màxim responsable esportiu del club té clar que la continuïtat de Coro és complicada però manté un bri d'esperança. "Intentarem que no se'n vagi però som conscients que serà difícil retenir-lo", assegurava.

Una oferta d'un equip de la lliga anglesa és la que pot allunyar definitivament Corominas de Montilivi. Els seus 18 gols han fet que Raset hagi rebut propostes de l'Elx, Almeria i Hèrcules però la idea de jugar a l'estranger atrau el banyolí, que veuria, al mateix temps, multiplicada la seva fitxa.

D'altra banda, el club continua negociant la rescissió de contracte de Gaizka Saizar, José Luis Acciari i Óscar Díaz. Raset va explicar ahir que els dos primers no faran les revisions mèdiques amb la resta dels companys i que Óscar Díaz sí. Això no vol dir que s'hagi canviat d'idea i el club continua amb la intenció de negociar la rescissió de l'any de contracte que encara té. Avui la plantilla completarà la ronda de revisions mèdiques al centre Sportcat, on ahir Eloi Amagat, Chus Herrero, Benja, Juncà i Luso, entre altres, ja van passar-hi. Qui tampoc hi serà és Moha, amb qui segons Raset, les dues parts s'han donat "uns dies de marge per pensar en l'oferta de renovació".

L'equip enceta demà la pretemporada 2012-13 amb la primera doble sessió de l'estiu. Els juvenils Bonmatí, Litus i Pons, com a mínim, treballaran amb el primer equip.