Quan tot indicava que la seva continuïtat al Girona era un fet, les negociacions amb Moha semblen haver-se tornat a encallar. La renovació del marroquí s'ha complicat força però això no fa aturar el secretari tècnic Sergi Raset en la configuració de la plantilla. Amb la incògnita de Moha, el conjunt gironí estreny el cercle sobre precisament la posició que ocupa el marroquí, l'extrem esquerre. Enaquest sentit, el club té converses molt avançades amb un jugador de banda esquerra, l'arribada del qual no hauria d'influir en la decisió sobre Moha. I és que Raset ja va assegurar que el club contrac?taria un extrem esquerrà o dos depenent de si Moha es quedava o no. Ara bé la demora per a l'entesa podria fer que el Girona perdés la paciència i optés per descartar-lo. En el cas que finalment no hi hagi acord amb el marroquí, el Girona haurà d'activar la recerca d'un segon extrem.

Entre els noms que té sobre la taula Raset i que agraden molt a Rubi hi ha els de Toni Moral i el de Jofre Mateu. El primer va quedar lliure el passat trenta de juny després d'acabar contracte amb el Cartagena i el Girona ja hi ha contactat les darreres hores per mirar de contractar-lo. El jugador vallesà, de 30 anys, veu amb bons ulls la possibilitat de fitxar pel Girona, cosa que li permetria tornar a Catalunya després de formar-se al Barça i passar per Madrid B, Celta, Tenerife, Alabès, Racing i Cartagena. Moral tenia un any més de contracte amb el Cartagena però amb el descens va renunciar-hi per desvincular-se'n. Nascut a Terrassa, Toni Moral pot actuar en qualsevol de les dues bandes i també a la mitjapunta. El jugador, que té altres propostes, confia que les negociacions arribin a bon port com a molt tard aquestsa setmana.

L'altre nom que agrada a la secretaria tècnica del Girona és el d'un clàssic de Segona A i també Primera com Jofre Mateu. El lleidatà està sense equip després d'aconseguir l'ascens a Primera amb el Valladolid la temporada passada. Amb 32 anys ha perdut espurna i velocitat però va ser important perquè el conjunt de Miroslav Djukic tornés a Primera (37 partits, 3 gols). Jofre compta amb un llarg historial a l'esquena. I és que, a banda d'haver debutat amb el Barça de Van Gaal (97-98), també va passar pel Mallorca B, Llevant, Espanyol, Múrcia, Rayo Vallecano i finalment Valladolid.

Caldrà esperar encara almenys un dia per a conèixer qui serà un dels dos ocupants de la banda esquerra del Girona. Amb Dani Nieto a l'Espanyol, Toni Moral, Jofre Mateu i Moha es juguen les dues places.