El gironí Eloi Amatgat pressionat per Rakitic (Sevilla) en el retorn del migcampista al club. Al voltant de 2.500 espectadors varen veure el partit en directe en un Montilivi amb molt poc ambient.

Ni l'estrena del nou Girona de Rubi ni la presència d'un rival com el Sevilla van fer que Montilivi presentés una entrada digna. Amb prou feines 3.000 persones, segons el club, es van aplegar a l'estadi per veure el tradicional Trofeu Costa Brava. Va ser un partit avorrit que va servir per veure els debuts d'Eloi Amagat, Ariday i Chus Herrero. Va ser sobretot el gironí qui més va destacar i va ensenyar, a la seva recuperada afició, que té moltes coses a dir aquesta temporada. El trofeu va ser per a un Sevilla més incisiu en atac i sobretot més efectiu. El gol de Baba li va valer el triomf davant un Girona on només Benja va inquietar una mica Palop.

A diferència dels onzes de Javi Salamero del final de la temporada passada, Rubi va apostar d'entrada per un 4-4-2 clàssic amb Jandro desplaçat de la mitja punta a la banda esquerra i amb Corominas i Benja en punta d'atac. A la dreta, Ariday, un dels nous, es va fer veure ben aviat amb accions elèctriques, més vistoses que efectives, que van agradar al poc públic. A l'onze de Rubi també hi eren Chus Herrero fent parella a l'eix amb Migue i Eloi Amagat, al doble pivot amb Tébar. Un onze que va deixar detalls interessants com la forta pressió a la primera línia de sortida rival i la bona adaptació de l'Eloi a l'esquema. Rubi és potser l'únic que espera que Coro es quedi i per això el va situar ahir d'entrada a l'onze. Al seu costat Benja, va gaudir de l'ocasió més clara del Girona a la primera part. El barceloní però va topar amb Palop en la seva doble rematada.

El Sevilla no feia acte de presència i sobresortia més per alguna acció massa violenta que pel seu joc. Fins al límit de la mitja hora en un minut, Mallo va desviar el potent xut de Trochowski i, al córner següent, va fer el mateix amb una rematada de cap a boca de canó de Fazio. La pilota era del Girona però el Sevilla hi era. Ho confirmaria Baba amb un llançament des d'uns quaranta metres que va estavellar-se al travesser.

El pas endavant del Sevilla, el va confirmar a la segona part. Així, a la primera jugada de la represa, Baba va quedar-se sol davant Mallo i no va perdonar. Els andalusos feien valer la seva superioritat i van guadir de més oportunitats per ampliar el marcador, sobretot de botes de Manu del Moral. Per part gironina, Rubi va començar amb el carroussel de canvis habituals en els partits de pretemporada. El tècnic maresmenc va donar entrada a Juanlu Hens, Garmendia, David Garcia, Ion Vélez i Jose per tal de poder veure en acció tots els efectius del primer equip. També van tenir el seus minuts de glòria els joves del planter Mas, Bonmatí, Pere Pons i Litus que va entrar en el lloc d'un ovacionat Coro.