Lloret i Muralla Òptica Blanes es tornaran a veure les cares a la màxima divisió de l'hoquei patins estatal després que el conjunt que entrena Manolo Barceló signés el seu retorn a l'OK Lliga el passat 29 d'abril després d'un de travessa per la Primera estatal. El retrobament no es farà esperar gens ni mica, ja que en la primera jornada de competició -programada per al dissabte 6 d'octubre- els homes de Ramon Benito visitin la pista lloretenca. Així ho va determinar el sorteig dels calendaris de competició d'hoquei patins que va celebrar la Federació Espanyola de Patinatge ahir al Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona i que va comptar amb la presència de dirigents de la majoria dels clubs participants. El sorteig es va fer de manera que els primers quatre classificats de la temporada passada s'enfrontin en les últimes cinc jornades del proper curs. D'aquesta manera, el FC Barcelona acabarà la competició a la pista de l'Igualada, mentre que el Coinasa Liceo ho farà a Lleida. Campió i subcampió s'enfrontaran a tres jornades del final, l'anada el 5 de gener a la Corunya i la tornada serà l'1 de juny al palau Blaugrana.

De la seva banda, el Shum Grupo Maestre iniciarà el seu segon curs consecutiu a l'elit davant la seva afició contra el Vic. La resta de derbis gironins es disputaran el 24 d'octubre (Blanes-Shum), 22 de desembre (Lloret-Shum), 2 de febrer (Blanes-Lloret), 23 de febrer (Shum-Blanes) i 18 de maig (Shum-Lloret).

A l'OK Lliga femenina, el Girona iniciarà la competició domèstica el 15 de setembre. Debutarà davant el Borbolla asturià, equip que acaba d'obtenir l'ascens. El sorteig del quadre femení es va fer sense condicionants i la competició acabarà també l'1 de juny.