El serial de l'estiu arriba a la seva fi. L'etapa de Ferran Corominas al Girona s'ha acabat i el banyolí ja no es vestirà de curt aquest vespre per disputar el partit amistós contra el Vila-real B a Montilivi (20.30). Coro no es podrà acomiadar de Montilivi ni de la que ha estat la seva afició durant una temporada per tal d'evitar qualsevol possible lesió. I és que el seu futur és lluny de la seva Banyoles natal i també de Girona. Coro jugarà aquesta temporada a l'Elx després d'arribar ahir a un acord total amb el conjunt ilicità, que pagarà rigorosament els 100.000 euros de la clàusula de rescissió estipulada en el seu contracte. El Girona està al cas de tot i ja sap que dilluns, quan rebi l'ingrés dels diners, haurà de formalitzar la sortida del davanter. Coro podria desplaçar-se demà passat cap a Elx i ser presentat dimarts mateix com a nou jugador blanc-i-verd. Allà l'espera un contracte per dues temporades amb opció a una altra i un sou molt superior al que, a dia d'avui, el Girona estava capacacitat per oferir-li.

Coro era el gran objectiu de l'Elx i en cap moment, malgrat haver dit que hi renunciaven, han deixat d'anar-li al darrere. Les trucades dels dirigents del club al jugador han estat gairebé diàries i han acabat convencent el futbolista, que tenia un parell o tres d'ofertes de Primera Divisió sobre la taula. El seu desig era anar-se'n a l'estranger però les propostes de Grècia i d'Àustria no li han fet el pes i al final s'ha acabat decantant per quedar-se a Segona A en un club amb aspiracions com es l'Elx.

Coro tanca doncs un dels serials de l'estiu. Amb la seva sortida, que s'ha de formalitzar aquest cap de setmana, el Girona perdrà el jugador referència de la temporada passada i està obligat a trobar-li un substitut de garanties. No serà fàcil perquè trobar un davanter resolutiu que s'acosti als 18 gols que va fer el banyolí, és una tasca realment complicada. Tanmateix, els 100.000 euros que ingressarà el Girona serviran en part per pagar el seu relleu. Amb aquests diners i el sou que s'estalviarà de Coro, el club podrà incorporar un nou davanter i, amb molta probabilitat, pagar una mica de traspàs al Lleida per incorporar Jesús Imaz. Les postures amb el Lleida són pròximes i l'acord pot tancar-se ben aviat. Imaz, però, arribaria com a complement per a la mitja punta o les bandes, en cap cas per jugar de davanter centre com feia Coro. És aquí on té el principal maldecap de Sergi Raset. Els noms que han sortit, Hiroshi o Acuña, no acaben de convèncer del tot la direcció esportiva que s'estima més apostar per un davanter contrastat a la categoria o a Primera. El marge d'error és mínim. En joc hi ha bona part de les aspiracions de salvació.