Coro no jugarà al Girona aquesta temporada. El seu futur és a l'Elx que només està pendent d'ingressar 100.000 euros al compte del Girona per anunciar-lo oficialment. Aquest pas, que sembla un simple tràmit, no el té del tot clar Sergi Raset, secretari tècnic gironí, que ahir assegurava que fins que no vegi els 100.000 euros, Coro continua sent del Girona. "Han demostrat interès però no és oficial. Ara bé, han fet un pas perquè s'ha fet públic. Tot i això serem inflexibles. Han de fer efectiva la clàusula. Si no és així, no es farà", deia Raset que al mateix temps revelava que l'Elx havia ofert jugadors per abaratir l'operació. "No posarem facilitats", afegia.

Coro s'exercitava ahir amb normalitat a l'annex de l'estadi amb el tocats David Garcia i Richy. Semblava que no passés res. El banyolí però no estava lesionat sinó que no va disputar el partit contra el Vila-real B perquè ho té fet amb l'Elx. Coro jugarà aquesta temporada al Martínez Valero i vestirà de blanc-i-verd deixant enrere una temporada "genial" a Montilivi. "Ha estat un dels millors anys de la meva vida", se sincerava el davanter. Coro es convertirà avui en jugador de l'Elx quan passi la revisió mèdica i signi el contracte per a dues temporades amb opció a una tercera. El seu adéu és dolorós però tant Rubi com Sergi Raset sabien des del començament de l'estiu que aquesta opció era la més probable. "Els vaig avisar que era difícil i que hi havia la possibilitat de sortir. Hem intentat aproximar les dues parts però no ha pogut ser", deia el banyolí en referència a l'oferta de millora de contracte que li va presentar el club gironí. Les diferències econòmiques respecte al que li oferia l'Elx eren abismals i Coro s'ha decantat per marxar. "Era molt difícil", reconeixia.

Sense Coro el Girona perd gol i es queda sense un atacant de la casa. El mal menor és que la seva sortida deixarà 100.000 euros a la caixa del club que han d'ajudar a acabar de completar una plantilla de garanties. El primer pas és trobar un relleu garanties i en aquest sentit Sergi Raset es va encarregar ahir de tranqui·litzar la parròquia en assegurar que el Girona manté converses avançades amb un davanter "contrastat" a la categoria amb qui ja fa temps que el club "enraonava" i que aquesta mateixa setmana es pot anunciar. Pandiani és lluny mentre Acuña i Tato (Xerez) no estan descartats. A més, es manté oberta la possibilitat de fitxar un central i Imaz.

La intenció inicial de Coro era fer les maletes cap al futbol britànic. La proposta del Wattford li ?obria les portes per complir el seu desig. L'acord, però no va arribar. "feia temps que tenia pensat jugar a Anglaterra. Era una opció que em plantejava. Al final no hi va haver acord", explicava Coro que admetia que quedar-se al Girona "també era una opció que s'havia plantejat". "Hi he estat molt a gust", sentenciava. L'ex del Vilobí tornarà per enfrontar-se al Girona amb la samarreta de l'Elx a finals de novembre i aquell dia Coro confia que l'afició el rebi bé. "Espero que la gent ho accepti i em rebi bé. Jo estic molt content de la meva etapa aquí", anhelava. El banyolí, a més a més, va rebre també propostes del Deportivo i el Valladolid, l'Almeria i l'Elx i també del Salzburg austríac.