El Llagostera segueix progressant adequadament. Dos partits, dues victòries. Aquest és el balanç de l'equip d'Oriol Alsina aquest cap de setmana, si bé és veritat que els dos amistosos han estat amb rivals de categories inferiors. La primera dissabte a casa contra el Santboià de Tercera Divisió (1-0); la segona ahir al camp de la Jonquera (0-3) de Primera Catalana.

El primer gol no es va fer esperar gaire. Només cinc minuts després del xiulet inicial Marc Serramitja estrenava el marcador amb el primer gol de la tarda. La superioritat blaugrana era evident, tot i la voluntat de la Jonquera que això sí, ho intentava sense èxit. Els d'Oriol Alsina, conscients de la importància de realitzar una bona preparació, per no haver de patir en l'inici del que serà la seva segona temporada a la Segona Divisió B, va seguir amb les seves idees, fins que minuts (minut 25) més tard Granell, va posar el 0-2 des del punt de penal.

La superioritat dels visitants era evident, tot i que no va ser fins a la recta final quan el Llagostera va marcar el tercer i definitiu gol. Aquest cop, la diana va arribar al minut 81, de les botes de Marc Sellarès, que d'aquesta manera s'estrenava com a golejador amb la samarreta del Llagostera. Al final 0-3, i tercer triomf de la pretemporada. Després d'un cap de setmana d'allò més carregat, el Llagostera no tornarà a jugar fins dimecres, serà contra el Girona FC, dia que l'equip llagosterenc aprofitarà per fer l'acte de presentació de la plantilla 2012-2013. L'endemà, dijous els d'Alsina s'enfrontaran contra l'Espanyol B, també a casa, mentre diumenge, jugaran el darrer amistós d'aquesta setmana al camp del Montcada.