El FC Barcelona intensifica el seu treball de pretemporada amb una setmana d'allò més carregada que comença avui mateix amb una doble sessió d'entrenament. Primer (9.00 h) a la Ciutat Esportiva i a la tarda (18:45 hores) a l'Estadi de Montilivi de Girona, on, per cert, s'espera la presència de més de 5.000 aficionats a les grades per veure de ben a prop els exercicis dels mediàtics jugadors blaugrana. A part, el Barça, també disputarà dos amistosos més, un d'ells d'altura, el que té programat dimecres a Göteborg contra el Manchester United. L'equip català porta disputats tres partits des que es va posar en marxa ara fa tres setmanes, amb resultats diferents, encara que amb un fil conductor entre tots; el futbol de l'equip del nou tècnic, Tito Vilanova, no difereix en gairebé res del que va impulsar Pep Guardiola.

Dissabte a París, els blaugranes van dilapidar un còmode avantatge de 0-2 contra el PSG, partit que va acabar 2-2, encara que ho va arreglar a la tanda de penals amb una actuació molt encertada (1-4), que els va donar el títol.

A falta de dos caps de setmana per posar-se en marxa la Lliga, el Barça ajusta la seva maquinària ja amb gairebé tots els seus efectius, a l'espera que coincidint amb el partit de Suècia, la recent i única incorporació fins avui del Barça, Jordi Alba, s'uneixi al grup en el viatge. El partit contra l'United (20 h) serà un retrobament de poderosos, després del 3-1 a París ?l'any passat, on el Barça es va tornar a proclamar campió d'Europa al derrotar, una vegada més, l'equip anglès. Després d'aquest partit a Suècia, el Barça completarà el seu cinquè amistós dissabte que ve a Romania contra el Dinamo de Bucarest (19:15). Llavors arribarà una parada en els amistosos, ja que diumenge 19 a les 21 h es posarà en marxa la Lliga al Camp Nou amb el Barça-Reial Societat. Al dia següent, nova edició del trofeu Joan Gamper, que aquest any té de convidat el Sampdoria italià.