El taekwondista Joel González va segellar el seu pas a la final del torneig de la categoria masculina de -58 kg dels Jocs Olímpics de Londres, en vèncer el seu combat contra el colombià Óscar Muñoz en l'últim pas abans d'aconseguir la medalla per 12-4 punts.

El gironí de 22 anys, que partia com a primer cap de sèrie per la seva condició de doble campió del món, va començar el combat en la seva línia conservadora i la baralla va estar molt ajustada durant els dos primers assalts. No obstant això, en el tercer ambdós lluitadors es van bolcar a l'atac però l'experiència de l'espanyol li va jugar una bona passada i va acabar imposant 12-4, amb un parcial 10-2.

El doble campió del món i d'Europa, i un dels màxims aspirants a la medalla, segueix amb pas ferm el seu pas cap al metall, que ja s'ha assegurat, i espera poder aconseguir el seu primer or, segon per Espanya en aquests Jocs, en l'últim duel davant el que surti victoriós entre el sud-coreà Daehoon Lee i el taipeiano Chen-Yang Wei.