El Peralada CF va anunciar al seu lloc web la incorporació del lateral esquerre Matthew Edile, que va jugar la temporada passada a l'Olot. Edile, d'origen nigerià, és un jove lateral de 21 anys amb una bona projecció ofensiva.

L'africà havia militat a la Weekend Soccer Academy de Lagos, una acadèmia per a joves promeses del futbol. El gener del 2009, amb 18 anys, va fitxar per tres temporades per la UD Salamanca. Allà va emmalaltir de malària, fet que el va mantenir allunya dels terrenys de joc durant un temps.

Un cop recuperat, es va incorporar a la disciplina del primer equip. El tècnic, però, no comptava amb ell i va ser destinat al Salamanca B. Al finalitzar la temporada 2009-2010 li van rescindir el contracte i va decidir marxar a l'Olot, on va viure l'ascens de Primera Catalana a Tercera Divisió. Cal destacar, també, que Edile va ser internacional a la Copa Mundial de Futbol Sub-17 celebrat a Corea del Sud amb Nigèria el 2007.

Amb aquest darrer fitxatge i al confirmació d'Axel Vizuete, el Peralada dóna per tancada la plantilla per aquesta temporada, amb moltes cares noves i amb la intenció d'incorporar joves del filial.