El FC Barcelona va completar ahir al migdia l'últim entrenament a l'estadi Gamla Ullevi de Göteborg, on va jugar dimecres un amistós contra el Manchester United, i va emprendre el viatge cap a Bucarest on jugarà avui contra el Dinamo (19.15 hores).

El partit contra el Dinamo de Bucarest serà l'últim amistós que jugarà el Barça abans de l'inici de la Lliga, diumenge 19 contra la Reial Societat al Camp Nou (21.00 hores).

El Barcelona porta disputats quatre amistosos aquesta pretemporada, que els ha saldat amb triomfs, encara que els dos últims gràcies al llançament de penals, després dels empats signats en acabar el partit contra el París Saint-Germain (2-2) i fa dos dies davant del Manchester United (0-0).

El d'avui serà l'últim amistós abans d'arrencar la Lliga diumenge, però no l'últim de l'estiu, ja que té programat per dilluns 20 el tradicional trofeu estiuenc al Camp Nou, el Joan Gamper, contra el Sampdoria italià.

Al retorn del cinquè partit amistós, a Bucarest, una vegada més el Barcelona quedarà desintegrat pels amistosos de les seleccions a l'estiu. En el cas dels interessos culers, com a mínim Tito Vilanova, podrà comptar amb els internacionals espanyols Jordi Alba, Carles Puyol i Xavi Hernández, que no viatjaran a Puerto Rico. Sí que han estat convocats Víctor Valdés, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez.