El Barça ha posar fi a la seva pretemporada amb una nova victòria, contra el Dinamo de Bucarest (0-2) en un partit clarament dominat pels blaugranes, que, només han marcat dos gols, Messi al principi i Afellay al minut 92.

La diferència entre ambdós equips ha sigut abismal, amb un Barça abusant de la pilota i de les possessions, però sense ambició davant la porteria romanesa.

La notícia del partit s'ha produït al minut 73, quan ha ingressat al camp l'internacional espanyol David Villa, després de vuit mesos de baixa per fractura a la tíbia esquerra. Minuts abans ha fet el mateix Andreu Fontàs, després de set mesos absent per una lesió de genoll.

No ha jugat Carles Puyol, afectat de molèsties. La defensa ha tingut un nou inquilí, el recentment fitxat Jordi Alba, que va tenir uns minuts contra el Manchester United i que a Romania ha sortit de titular. Ha demostrat que la banda esquerra tindrà molta activitat amb la seva presència.

El Barcelona ha obert el marcador a Romania als quatre minuts, quan Messi s'ha fet amb una pilota prèviament robada per Alexis i, amb un fort xut dins l'àrea, ha batut el porter local (0-1).

El partit tenia un to pla. El Barça amb la pilota controlada i el Dinamo seguint-lo de lluny, ja que els jugadors de l'equip romanès no s'han atrevit a pressionar les llarguíssimes possessions del seu rival per por de desajustar la defensa.

Messi i Alexis s'han entés molt i l'argentí ha pogut marcar en una nova acció de la societat del Con Sud, però el xut de l'astre barcelonista ha sortir alt en el minut 13.

El xilè ho ha provat en el 33, quan ha parat amb el pit una pilota i a la mitja volta, dins de l'àrea, ha connectar un dur però desencertat tret.

En dues ocasions Pedro hauria pogut incrementar l'avantatge abans del minut 40, però sense encert en una acció en solitari, en què es s'ha avançat molt la pilota, i en un xut desviat.

El porter del Dinamo ha tingut una feliç intervenció en el 40 amb xut de Messi, en l'última acció ofensiva de la primera part.

En el segon període, en què s'han produït nombrosos canvis, el Dinamo ha estat incisiu i ha tingu més ocasions, davant d'un Barça a qui se li ha congelat el pols i a punt ha estat de veure com Tucudean en el minut 51 i un instant després ha tingt en les seves botes l'ocasió de neutralitzar la diferència al marcador.

Iniesta, en el 59, ha intentat una vaselina que se li ha quedat llarga i poc després una bona bicicleta de Tello per sortejar un rival ha acabat amb la pilota als peus d'Afellay, i el xut ha acabat amb la pilota rebutjada per un contrari.

Precisament Afellay, ja en el temps afegit, ha arrodonit el marcador amb un gol (0-2) després d'una bona acció.