El Barça va posar fi a la pretemporada amb una nova victòria, la que va signar contra el Dinamo de Bucarest (0-2), en un partit clarament dominat pels blaugrana que, no obstant això, només van marcar dos gols.

La diferència entre els dos equips va ser abismal, amb un Barça abusant de la pilota i de les possessions, però sense ambició davant la porteria romanesa. La millor notícia del partit es va produir en el minut 73 quan va ingressar al camp l'internacional David Villa, després de vuit mesos de baixa després de trencar-se la tíbia. Minuts abans havia fet el mateix el defensa banyoló Andreu Fontàs, després de set mesos absent al trencar-se el genoll al Reyno de Navarra (Pamplona).

Tito Vilanova no va poder comptar amb Carles Puyol, afectat per molèsties. Fruit d'això defensa va tenir un nou llogater, el recent fitxat Jordi Alba, que va tenir uns minuts contra el Manchester United i que a Romania va sortir de titular. Va donar bona mostra que la banda esquerra tindrà molta activitat amb la seva presència.

El Barça va obrir el marcador als quatre minuts, el que va necessitar Messi per fer-se amb una pilota prèviament robada per Alexis i superar el porter local amb un tret creuat davant la passivitat de la defensa romanesa. El partit va tenir un to pla; el Barça amb la pilota controlada i el Dinamo seguint-lo amb la mirada, ja que ni tan sol els jugadors de l'equip de casa es van atrevir a pressionar les llarguíssimes possessions per por de desajustar la defensa.

Messi i Alexis es van entendre molt bé i l'argentí va poder marcar en una nova acció creada per tots dos jugadors, però el tret de l'astre barcelonista va sortir alt en el minut 13. El xilè ho va provar, per la seva banda, una estona després, quan va matar amb el pit una pilota i a la mitja volta dins de l'àrea va connectar un dur però desencertat xut.

Dues vegades Pedro va poder haver incrementat l'avantatge abans del minut 40, però sense encert en una acció en solitari, que es va avançar molt la pilota, i en un llençament sense punteria. Després va ser Messi qui va tenir la seva, però el porter Balgradean va estar força encertat i va mantenir el mínim avantatge per als blaugrana en el marcador.

El Dinamo va ser més incisiu després del descans i va tenir més ocasions, enfront d'un Barça al qual se li va congelar el pols i va estar a punt de de veure com Tucudean en dues ocasions consecutives va tenir en les seves bota l'oportunitat de neutralitzar la diferència al marcador.

Andrés Iniesta en el minut 59 va intentar una vaselina que va marxar-li massa llarga; una mica després una bona bicicleta de Tello li va permetre sortejar un rival. La seva pilota va acabar als peus de d'Afellay, que va estavellar el seu xut als peus d'un rival. Precisament va ser el migcampista ofensiu holandès qui, ja en el temps de descompte, va sentenciar el partit amb el segon gol dels seus.