Centenars de persones a l'aeroport. Crits, xiscles, càntics, felicitacions... Tot això s'ho esperava?

És una passada, de veritat. Veure tot això, tanta gent a l'aeroport, és un veritable orgull per a mi. Sobretot perquè amb els nostres èxits hem aconseguit donar a conèixer el taewondo a tot Espanya, un esport del qual normalment no se'n parla als mitjans de comunicació.

I com se sent?

Sincerament, ara mateix estic més nerviós que no pas el dia que vaig haver de disputar la final dels Jocs Olímpics...

Imagino que, després d'aconseguir una fita com aquesta, el seu telèfon mòbil no ha parat de sonar...

No, no. Des que vaig competir que no he parat de rebre moltes felicitats. I totes elles m'han fet moltíssima il·lusió. Si tota aquesta gent ha gastat una part del seu temps per dedicar-lo a mi, jo també estic disposat a gastar el meu temps per respondre'ls.

Un gest que l'honora...

En el seu dia vaig prometre que si era capaç d'aconseguir la medalla d'or en els Jocs Olímpics de Londre em recordaria de tothom que ha estat al darrere meu. No només les felicitacions de la gent, que també. Sinó en aquelles persones que, des del primer dia, m'han ajudat a ser on sóc ara. I és que el taekwondo, tot i ser un esport individual, necessita del suport de moltíssimes persones.

Té alguna anècdota per explicar que no es conegui?

Doncs, per ser-li sincer, em va sorprendre molt la rebuda que vaig tenir a la Casa d'Espanya a Londres. Em van rebre els Prínceps i fins i tot Felip em va abraçar...

Un or bé s'ho mereix, no?

Segurament (riu)! El que està clar és que tant jo com la resta de taekwondistes anàvem a Londres a per totes i crec que tot ens ha sortit perfecte. No podem demanar més amb tres finals i dues medalles. Una d'elles, d'or.

Sembla ser que a Brigitte Yagüe (plata a Londres) el Reial Madrid, club de la qual és seguidora, li prepara un homenatge.

Vostè que és simpatitzant del FC Barcelona, no li agradaria una mena d'homenatge al Camp Nou?

Seria un gran honor per a mi, no ho amagaré. Anar a un estadi d'una envergadura com és el Camp Nou i poder celebrar un èxit com aquest... Tinc el mòbil obert pel Barça sempre que ells vulguin, així que si ha de passar, per a mi no hi haurà cap problema.