Felipe Sanchón jugarà les dues properes temporades al Girona, en la que serà la seva tercera etapa a Montilivi. El davanter barceloní era un dels objectius del club des que es va tenir clar que Coro se n'aniria i, finalment, ahir se'n va poder anunciar la contractació. Felipe s'ha desvinculat de l'Hèrcules, que no hi comptava, per tornar a un club on ja va militar la temporada 2005/06 a Tercera Divisió i mitja campanya de la 2008/09 a Segona A (cedit per l'Aris de Salònica). Aquest serà l'últim reforç de la davantera, una línia que ha perdut el seu referent golejador de ?l'any passat (Coro, 18 gols) però que s'ha reforçat amb Ariday Cabrera i que manté de la campanya passada Ion Vélez, Benja i el repescat Javi Acuña.

Els tècnics del Girona valoren de Felipe la seva polivalència, malgrat que el seu habitat natural sigui el de mitjapunta. A banda de defensar els colors blanc-i-vermells en dues etapes anteriors, el futbolista, format als equips base del Barça, també havia jugat al Figueres, l'Hospitalet, l'Aris de Salònica, el Granada, el Nàstic i l'Hèrcules. Des que el Girona es va recuperar de Grècia per la segona part de la campanya 2008/09 Felipe no s'ha mogut de la Segona Divisió. A Montilivi va deixar-hi un bon record (6 gols) i el seu bon any li va obrir les portes del Granada, on no va triomfar i va acabar cedit al Nàstic. A Tarragona va ser clau per la permanència fa dues temporades i tot seguit va fitxar per l'Hèrcules on aquest estiu l'havien declarat transferible en part per treure's de sobre la seva fitxa.

Felipe és el novè reforç del Girona per a la temporada que arrenca aquest dissabte a Montilivi contra el Sabadell (19.00). Abans havien arribat Becerra (Castilla), Chus Herrero i Toni Moral (Cartagena), Kitoko (Tenerife), Eloi (Llagostera), Jofre Mateu (Valladolid), Ariday (Mallorca B) i Acuña (Castilla). Els tècnics encara regiren el mercat en busca d'un altre central, amb el qual es tancaria el capítol d'incorporacions d'aquest estiu. El candidat principal de la llista és Iago Bouzón, tot i que no és una operació senzilla: interessa a més equips de la categoria.

El Girona havia de presentar ahir Acuña però finalment va posposar l'acte fins demà dijous al migdia, després de l'entrenament. És probable que també s'hi po?gués afegir Felipe, que en principi arribaria a la ciutat entre avui i demà. Aliè als darrers moviments del mercat l'equip prepara intensament aquests dies el partit contra el Sabadell d'aquest dissabte, que obrirà la lliga 2012/13.

El president del Girona, Joaquim Boadas, va mostrar-se "molt content per haver tancat un fitxatge d'aquest nivell". Segons ell "Felipe és un referent en atac, contrastat i segur que donarà un gran rendiment". Boadas va confirmar que ara volen un central.