La UE Llagostera segueix preparant intensament la que serà la seva segona temporada a 2a Divisió B i aquesta tarda jugarà dos amistosos més, que se sumen als nou que porta acumulats fins ara. Un d'ells serà a Manlleu i l'altre a Sant Feliu de Guíxols, en un format que no deixa de ser curiós perquè ambdós enfrontaments són a la mateixa hora (19.00 hores) i a dues localitats diferents.

Per a Oriol Alsina l'objectiu és "anar a buscar dos partits a noranta minuts", ja que el que s'ha decidit des del cos tècnic és "enviar onze jugadors cap a Manlleu i els altres onze cap a Sant Feliu. La banqueta la completaran jugadors del segon equip". Els que no hi seran, però, són els lesionats Aimar i Marc Sellarès.

El tècnic blaugrana assegura que no té en compte el potencial d'un i altre equip i que per aquest motiu ahir a la tarda encara no havia decidit els que jugaran el Torneig del Suro de Sant Feliu i els que seran a la localitat osonenca: "a la plantilla no hi ha onze jugadors titulars i els altres són suplents, sinó que tots poden ser titulars i per això encara no he decidit quins van cap a Manlleu i quins van a Sant Feliu".

El que sí té clar, però, és que ell ocuparà la banqueta del camp del Guíxols, mentre que el segon entrenador Lluís Carrillo serà l'encarregat de dirigir l'equip a l'Estadi Municipal de Manlleu.

Respecte la gran quantitat de partits de pretemporada jugats fins avui, que arriben a nou i que amb els dos partits d'aquesta tarda ja en seran onze, Alsina confessava que "hem volgut una càrrega important de partits per intentar fer un bon inici i perquè els jugadors nous vagin agafant forma". I és que aquesta any el Llagostera presenta una plantilla gairabé nova, amb un total de 17 incorporacions.

Tot i la il·lusió que ha desperatat l'equip entre els seus seguidors, a Oriol Alsina no li agrada "l'etiqueta que ens han posat d'equip candidat a pujar" i assegura que "l'objectiu serà mantenir la categoria". El raonament per ell és ben simple: "la majoria dels jugadors que hem incorporat aquest any provenen de tercera. Són grans jugadors, però venen de Tercera". Peus a terra del tècnic, que encara dirigirà l'equip en un dotzè amistós el dissabte 18 d'agost amb l'Olot a la capital de la Garrotxa. L'endemà es jugaran la Copa Catalunya al camp del Roses.