El davanter argentí del FC Barcelona, Lionel Messi, va afirmar ahir a Frankfurt, on la seva selecció va disputar un partit amistós, que respecta el madridista Cristiano Ronaldo, amb el qual no té cap relació, i que mai ha competit amb ell.

"El respecto, però no tinc relació amb ell, com tampoc amb tants altres jugadors. Ens veiem dins de la pista. Jo tinc tracte amb els meus companys del club, amb els de la selecció, amb jugadors argentins amb els quals he anat comentant al pas dels anys...", explicava l'atacant.

"Amb Cristiano no hi he tingut cap mena de bronca ni res per l'estil. I si n'hi ha és per la premsa, que sembla que vulgui que hi hagi un duel entre nosaltres. Però jo mai he competit amb Ronaldo ni lluito contra ell. Només intento fer la meva feina, que les coses em surtin bé, i aconseguir títols amb la selecció i amb el Barcelona", va asseverar l'argentí.

En ser qüestionat sobre què és el que sent quan a Cristiano Ronaldo l'increpen als estadis d'arreu amb crits de "Messi, Messi!", el "10" blaugrana va preferir enviar pilotes fora i no ficar-hi cullerada: "No sento res. Jo el que em sento és feliç per veure com em tracta la gent quan vaig a qualsevol estadi, però tampoc sóc el qui controla aquestes situacions ni que fa res en contra seva". "No tinc res a veure ni vull opinar d'això. Quan li ha passat jo no ho he viscut, ni tampoc sé el que se sent", va afegir.

La Pilota d'Or, blaugrana

Messi també va tenir temps de parlar de la Pilota d'Or, guardó que acreditarà el millor futbolista d'aquest 2012 i que s'entregarà a principis de l'any vinent. El de Rosario va assegurar que li agradaria molt que un premi com aquest anés a parar a futbolistes com Xavi Hernández i Andrés Iniesta, els seus companys a la banqueta del Barça. "Fa moltíssim temps que fan les coses molt bé i que guanyen coses importants. No només amb el Barcelona, sinó també amb la selecció, com l'Eurocopa i el Mundial", va argumentar. "També hi ha Cristiano Ronaldo, és clar. És un grandíssim jugador. O Íker Casillas, que s'està parlant molt d'ell. Però, si tenim en compte l'amistat personal, m'agradaria molt més que guanyessin la Pilota d'Or jugadors com Xavi o Iniesta", va tancar el futbolista.