Aquest cap de setmana, les lligues de Primera i Segona divisió aixequen el teló. Els amants de l'autoproclamada millor lliga del món, però, hauran de pagar si volen veure algun dels equips de primera per televisió, a no ser que esperin fins dilluns.

El Mallorca - Espanyol, en un horari intempestiu com són les 11 de la nit de dissabte, s'emetrà per GolTV i C+ Liga. Els mateixos canals oferiran diumenge l'interessant Reial Madrid - Valencia (19 h) i l'Athletic - Betis (també 19 h), mentre que el FC Barcelona - Reial Societat s'emetrà per Canal +, a les 21 h. El Saragossa - Valladolid serà el partit en obert de LaSexta, dilluns, a les 23 h.

A Segona, Esports3 oferirà a les 19 h de dissabte el Girona - Sabadell i, abans, a les 17 h, una repetició del F. C. Barcelona B - Almeria.

En motos, Telecinco retransmetrà la tornada al treball dels pilots del mundial. Per canvis d'horaris, el GP d'Indianapolis s'allargarà tota la tarda vespre de diumenge (Moto3, a les 17 h; Moto2, a les 18.20 h; i MotoGP, a les 20 h).