Menys de 24 hores abans que arrenqui la temporada 2012/13 de la LFP (avui es juguen tres partits de la Lliga Adelante), Mediapro i Prisa van arribar a un acord per posar punt i final a la "guerra" del futbol. El pacte encara no és oficial i a l'hora de tancar aquesta edició les dues parts encara estaven reunides per ultimar els darrers serrells de la negociació, però ningú dubtava que Canal +, Canal + Liga i GolT explotaran conjuntament la Lliga BBVA i la Lliga Adelante durant les tres properes temporades. Hi haurà partit en obert, però aquest passa a dilluns i mai serà del Barça o del Madrid. Els dos "grans" de la competició sempre seran televisats per canals de pagament. El primer partit en obert és el Saragossa-Valladolid (dilluns, 23.00) i l'oferirà la Sexta, però això no vol dir que sigui així tota la temporada. Mediapro té diverses ofertes sobre la taula i en breu prendrà una decisió definitiva.

A falta que els dos operadors concretin la fòrmula d'explotació, tot apunta que el sistema serà molt similar al de la temporada passada. Canal + 1 oferiria 14 partits del Barça i 14 del Madrid en exclusiva més un dels dos clàssics de la temporada. Els altres 23 partits de Barça i Madrid es podran veure per GolT i Canal + Liga. Es perden 8 partits en obert de Barça i 8 del Madrid, que es reparteixen els dos operadors. Diumenge el Barça-R. Societat ja s'hauria de veure per Canal+Liga i GolT.

Una altra història serà la Lliga de Campions. Aquest any només hi haurà un partit en obert, els dimarts, per La 1 i TV3. La resta els emetrà Digital + exclusivament a travès d'una nova finestra, Canal + Champions, que es comercialitzarà a part del tradicional Canal + 1.