Ja fa dies que des del club s'assegura que el traspàs del paquet majoritari d'accions, la venda pròpiament dita del club, encara no s'ha produït. "Hi estem negociant, però encara no hi ha novetats", sol repetir el president Joaquim Boadas. Tanmateix, els darrers moviments, sobretot els que van produir-se ahir arrel de la Junta Extraordinària d'Accionistes que va celebrar el club, demostren que aquest canvi de mans de la propietat és més a prop que mai. Ricard Dilmé, qui té tots els números de controlar les accions de Josep Delgado a través de l'empresa Financiera Virginia, i Dani Alonso, són des d'ahir mateix nous membres del Consell; el mateix dia en el qual s'anunciava que ETUR Produccions Immobiliàries, empresa que representa la dona de Delgado, Maria Melekhova, en deixava de ser membre.

"L'entrada de nous consellers és cert que té a veure amb la possible venda del club, però a dia d'avui encara no hi ha res en concret. Les negociacions estan cada cop més avançades i amb l'arribada de Dilmé i Alonso es fa un pas endavant. La proposta que tenim sobre la taula és la d'un projecte continuïsta que respecta en tot moment i dóna suport al que s'ha fet fins ara i el que encara es fa en aquest club", s'expressava el president Joaquim Boadas, demostrant que el traspàs de poders és cada cop més proper. El mandatari va explicar els diferents acords als quals s'havia arribat a una Junta Extraordinària d'Accionistes que va celebrar-se en la més extrema intimitat (només hi podien assistir aquells que tinguessin en el seu poder 150 o més accions, el que va fer que la participació es reduís als membres del Consell). Va anunciar la ratificació d'Ignasi Sambola com a conseller, unint-se així al propi Boadas, Ricard Capdevila, Daniel Sambola i Unió Esportiva Girona SL (representada al Consell per Kat Gorska), així com amb els nouvinguts Dilmé i Alonso. La Junta va acceptar les dimissions de Ramon Vilaró i Carles Palomares, a banda d'aprovar l'adéu de Maria Melekhova (a través de l'empresa ETUR Produccions Immobiliàries), una marxa que demostra clarament que Josep Delgado és cada cop més a prop de desprendre's del seu paquet accionarial a favor dels imminents compradors.

Forta injecció de capital

Un dels altres punts als quals va voler donar èmfasi Joaquim Boadas va ser en l'aspecte econòmic, ja que el Girona, en boca del mandatari, cada cop està "més sanejat". El president va mostrar-se d'allò més satisfet en anunciar que a dia d'avui ja està "coberta al 90 per cent" l'ampliació de capital d'un milió i mig d'euros que s'havia aprovat en la passada Junta d'Accionistes i que "la setmana vinent" es cobrirà "al cent per cent". L'entrada de 300 nous accionistes, una injecció de 174.000 euros que es completarà en els propers dies i, sobretot, les dues compensacions de crèdit, permetran a l'entitat blanc-i-vermella cobrir d'una vegada per totes el milió i mig d'euros que ni de bon tros va aconseguir-se tapar en l'última ampliació de capital.

Boadas també va recordar que actualment ja hi ha "al voltant" d'uns 1.000 accionistes, per la qual cosa cada cop es "gironitza" més el capital social de l'entitat. Igualment, va destacar que el Girona, malgrat els fitxatges d'aquest estiu i les rescisions de contractes d'alguns jugadors, es mou encara "dins el pressupost" per aquesta temporada, que navega al voltant dels 4 milions d'euros. "L'any passat el pressupost es va disparar per un seguit de coses, però ara mateix estem dins els paràmetres establerts", va concloure.