Divendres, durant la prèvia, va veure's un Rubi tranquil. Somrient, distès i confiat. Parlava de les "bones sensacions" que al llarg de la pretemporada li havia transmès el seu equip i assegurava que, tot i la forta calor que s'esperava, el seu equip sortira amb "intensitat" pels tres punts. No va variar gaire el seu discurs un cop certificat ahir l'empat sense gols contra el Sabadell, però el seu posat, més seriós i un pèl abatut, denotava que el tècnic maresmenc no marxaria després cap a casa amb les millors sensacions. El seu Girona va voler, però no va poder. I el que més el va molestar. Va fallar. Errades en els "darrers metres" i badades "de gent que no ho sol fer" que hauria pogut costar ben car als blanc-i-vermells. Tot i això, Rubi no va marxar decebut. Va parlar d'un resultat "just", d'un derbi amb "moltes alternances" i d'un Girona que "ha portat el pes del partit" durant la majoria dels 90 minuts.

"És cert que el Sabadell ha sortit un xic millor que no pas ?nosaltres, però mica en mica hem despertat i ens hem situat en el camp, guanyant-los terreny. Després, el partit s'ha igualat i tot i que potser hem gaudit d'alguna ocasió que no pas ells, ens ha mancat certa claredat en els metres finals", va valorar Rubi, descontent amb la "desorganització" que els seus futbolistes van patir en els instants finals: "Ens hauríem pogut endur algun ensurt". Malgrat aquest retret, el tècnic va justificar-se: "Hi pot influir la fatiga, sobretot perquè tot just hem deixat la pretemporada i perquè el clima també ens afecta. No vull citar noms tampoc, però malgrat això s'ha vist un Girona que ha tingut la voluntat de buscar el gol".

Qüestionat de per què va deixar finalment fora de la convocatòria Felipe Sanchón i Javier Acuña, i si tots dos futbolistes han d'aportar quelcom més que el que va veure's ahir, Rubi va ser clar: "No he tingut temps ni de pensar en això. Encara han d'agafar la idea de joc que tenim i, com tots, tenen les seves opcions d'entrar en el proper partit. No se'ls pot retreure res tant a Ion Vélez com a Benja, han fet el que han pogut", va limitar-se a apreciar.

Del Sabadell, bones paraules: "Treure-li la pilota és molt complicat. La seva idea de joc és més bona, és l'equip que m'esperava trobar pel que havia vist durant aquestes darreres setmanes". Finalment, un bri d'optimisme: "Guanyar partits és complicadíssim a Segona A, però aquest equip encara em transmet confiança".