El Barça no s'atura en un inici de temporada frenètic. Ahir debut a la Lliga contra la Reial Societat, avui presentació davant l'afició en el Gamper (22.00, TV3/GolT) contra la Sampdoria i dijous que ve, anada de la Supercopa contra el Madrid. L'estrena de Tito Vilanova com a entrenador del Barça no passarà per alt per als veïns de Bellcaire, que aquesta tarda ompliran un autobús i es desplaçaran al Camp Nou per viure el partit contra els italians.

L'amistós d'aquesta nit servirà d'homenatge a la plantilla que va aconseguir la primera Copa d'Europa del Barcelona, precisament contra el mateix rival, la Sampdoria, en l'any que es compleix el vintè aniversari. Amb la ressaca del primer partit de la Lliga BBVA davant la Reial Societat, el Barcelona disputarà el seu trofeu ple de suplents.

Debut de Song

El que estarà gairebé segur al començament de l'enfrontament serà el flamant nou fitxatge, el camerunès Alex Song, que serà presentat davant l'afició unes hores abans del partit i que podria jugar el seu primer duel amb la samarreta blaugrana.

Com és habitual en la festa del Gamper el Barça organitza múltiples activitats lúdiques, que culminaran a partir de les 21.20 amb la presentació de l'equip i, posteriorment, amb el partit (22.00).