Ferran Corominas ja sap el que és marcar amb la samarreta de l'Elx. En va tenir prou ahir amb 75 minuts, els primers que disputa aquesta la temporada, per estrenar-se amb el conjunt il·licità en la victòria del seu equip davant la Ponferradina en la primera jornada (4-2). El partit, a més, va tenir encara més accent gironí ja que a banda del gol del de Banyoles també va veure porteria Jordi Xumetra, davanter de l'Estartit que va vestir la samarreta del Girona ara fa unes campanyes.

D'altra banda Albert Dorca i Gaizka Saizar, amb passat també a Montilivi, no van tenir el debut somiat amb la samarreta d'un històric com ho és el Racing de Santander. És cert que tots dos jugadors van gaudir de la confiança de Fabri i ja en la primera jornada de Lliga van saltar a l'onze titular. Tot i disputar els 90 minuts, no van poder evitar que el seu equip, emmig d'un ambient enrarit pel desencís d'una afició enfadada amb el club, perdés per la mínima contra el Las Palmas al Sardinero.

Un solitari gol de Chrisantus a la mitja hora de joc va donar la victòria (0-1) al conjunt canari al camp del Racing. Un camp que no estava ple i en el que centenars d'aficionats van demanar que el Sardinero "quedi lliure de xoriços", mostrant així la seva clara disconformitat amb el Consell d'Administració de l'entitat càntabre. Rebomboris a banda, el partit va ser fluixet, sense massa oportunitats i amb un Racing que va anar a batzegades. Dorca, titular, va compartir el mig del camp amb Gullón i Longàs; va moure's bé, va repartir i no va desentonar en cap moment. Tot i això no va poder evitar la desfeta. Tampoc Saizar, la referència en atac dels homesde Fabri i qui va disposar d'una oportunitat que va desaprofitar enviant la pilota un pèl alta de la porteria visitant.

Gaffoor, sancionat

El defensa del Guadalajara Mickel Gaffoor, autor del gol del seu equip ahir al camp de l'Alcorcón, no jugarà el partit d'aquest proper dissabte contra el Girona després de ser expulsat a Santo Domingo. Precisament, en aquest partit, va tenir alguns minuts amb els locals l'exgironí Dani Nieto.