El Reial Madrid, amb l'absència del portuguès Pepe, va començar a preparar la visita al Camp Nou, on demà disputa el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, en un matí de treball suau per als titulars.

El tècnic José Mourinho va preparar una sessió de recuperació per als futbolistes que van patir el desgast en el primer partit de Lliga, davant el València, diumenge passat, jugant amb 36 graus a la capital d'Espanya. Sense Pepe, que fa repòs a casa seva després de rebre l'alta hospitalària pel traumatisme cranioencefàlic que va patir diumenge, van treballar a les ordres de Rui Faria, l'ajudant de Mou, Arbeloa, Sergio Ramos, Coentrão, Lass Diarra, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo i Higuaín.

La resta de la primera plantilla madridista, reforçada amb la presència del lateral Nacho Fernández, va treballar amb més intensitat. Mentrestant, Iker Casillas, Antonio Adán i Jesús Fernández van completar un entrenament específic amb el preparador de porters Silvino Louro. Avui, a partir de 2/4 d'11 del matí, Mourinho ajuntarà a Valdebebas tots els seus jugadors disponibles. Començarà a provar amb el substitut de Pepe al mig de la defensa al Camp Nou. Tot indica que en aquest moment Raúl Albiol està per davant del francès Rafael Varane.

Pepe, per la seva banda, va agrair les mostres d'afecte que ha rebut des del moment en el qual va ingressar a l'hospital amb un traumatisme cranioencefàlic i des del seu domicili va assegurar sentir-se "afalagat". Entre els que li van donar suport hi havia un rival com el barcelonista Gerard Piqué, que va desitjar una ràpida recuperació a Pepe a través del Twitter. "Un gran detall que no s'oblida", va respondre el portuguès.