Falta una setmana i mitja perquè el mercat d'estiu abaixi la persiana i a Montilivi sembla que encara no s'ha dit l'última paraula. Rubi, el cos tècnic i també Sergi Raset han admès en els darrers dies que estan "satisfets" amb la confecció de la plantilla, però en aquests propers dies encara hi podria caure un últim retoc. La secretaria tècnica encara valora si l'arribada d'un central és necessària i, malgrat el fitxatge pel Xerez de Iago Bouzón (l'opció més ferma que hi havia sobre la taula), hi podria haver algun o altre nom a l'agenda. Mentre el club decideix si acaba fitxant o no, des del vestidor tot això s'observa des de la distància. Els jugadors no hi entren, ni tampoc en surten. Diuen la seva, però amb la boca menuda. "Això no és cosa nostra", solen repetir. L'últim ahir a opinar al respecte va ser, precisament, un defensa. Migue González, titular dissabte a l'eix al costat de Chus Herrero (els únics dos centrals en plenes facultats), va obrir la porta a una hipotètica incorporació, però va avisar que, qui vingui, haurà de "sumar" i ser conscient que a l'equip s'ha de "remar tots a una" i treballar "colze a colze" per obtenir els resultats.

Migue no va amagar que "no som gaires efectius en defensa", sobretot perquè "encara hi ha gent lesionada i d'altres que acaben de sortir d'un llarg procés de recuperació, com Richy". No obstant, cap alarma per a l'egarenc: "Això és molt llarg i tots els jugadors han demostrat en els entrenaments que treballen a un altíssim nivell", donant a entendre que fitxar un altre central tampoc seria imprescindible. "Si ens cal algú o no ho diran els dies, les setmanes. El que espero és que les lesions ens respectin bastant més que la temporada passada", va afegir.

Qüestionat directament per si ell és partidari d'incorporar una peça més o no a la reraguarda, Migue va ser clar: "Si ver per sumar, perfecte. Però és un tema que no depèn de mi. Sóc futbolista i em dedico a jugar. Si el club ho creu convenient, endavant. Serà molt benvingut i tots haurem de competir per un lloc".

A totes a Guadalajara

Sobre l'arrencada a la Lliga, Migue va assegurar que la plantilla està "motivadíssima" després d'haver començar amb "un bon resultat" i aguantant "la porteria a zero", un signe que demostra el "bon treball defensiu" de l'equip. "Que no et facin gols és quelcom molt important perquè, en cada partit, sabem que tindrem alguna o altra ocasió per marcar", va assenyalar.

Del partit d'aquest dissabte a Guadalajara, el de Terrassa va assegurar que l'equip viatja amb la intenció de "tornar amb els tres punts" i que, tot i que "serà difícil", espera "repetir" la golejada de la temporada anterior: "Tenim molts bons records d'aquell camp i intentarem igualar aquella golejada. Guanyar allà seria increïble".