El Sant Josep i l´Uni Girona comecialitzaran plegats, una temporada més, els seus abonaments a través d´un carnet únic del bàsquet gironí que permetrà veure els partits de la Lliga EBA masculina i de la Lliga Femenina a Fontajau. Els dos clubs ja han fet arribar als seus socis de la temporada passada una carta explicant els termes del nou acord. El nou carnet té un preu únic de 50 euros i permetrà al seu posseïdor escollir la zona del pavelló que més li convingui cada jornada perquè els seients no estaran numerats.

En la carta que s´ha fet arribar als abonats s´explica que en cas de no rebre cap avís es procedirà a renovació automàtica de l´abonament a partir del proper dia 30 d´agost. Els nous socis poden tramitar la seva alta a Fontajau, a les oficines de l´Uni, en l´horari d´atenció al públic de 5 a 7 de la tarda a l´agost i de 10 a 13 i de 3 a 7 a partir del tres de setembre.

Els dos principals clubs de bàsquet de Girona van crear l´abonament conjunt fa dues temporades gràcies a la creació del projecte Tots Som Girona del qual, ara per ara, cap d´ells continua formant part. Malgrat que el Sant Josep ha deixat les categories professionals (LEB Or) per jugar a la modesta Lliga EBA amb un equip format per jugadors de la casa, s´ha apostat per mantenir l´acord i ofertar el carnet juntament amb l´Uni, que sí que seguirà competint a l´elit del bàsquet femení. Precisament en la carta que s´ha fet arribar als abonats es demana "un esforç" a l´afició "perquè només amb la unió i el treball de tots/es podrem ?mantenir la flama del nostre esport".

El primer equip que debutarà a la Lliga serà el Sant Josep, el proper 15 de setembre a les 8 del ?vespre contra el Bàsquet Pla balear. L´Uni obrirà la Lliga Femenina fora de casa (Bembibre) el 13 d´octubre i el primer partit a Fontajau no arribarà fins al 4 de novembre (18.00) contra el Caja Rural.