El Palamós torna a Tercera i ho farà al camp del Gramenet (11.45 h). De la mà d'Edu Urdiales, el club degà buscarà consolidar-se.

Com arriba l'equip a l'estrena en aquesta nova etapa a Tercera?

Doncs amb moltes ganes i molta il·lusió. Arribem en un bon moment de forma, i esperem que diumenge al matí la calor no ens passi factura. En farà molta, tant per nosaltres com per a ells. La Gramenet han fet un equip per no patir, amb jugadors de la categoria i compta amb bones individualitats. Esperem començar guanyant.

Quin és l'objectiu del Palamós en aquest retorn a la categoria?

El que busquem és consolidar-nos. Esperem no patir per la permanència i sobretot això, ser un equip conslidat a Tercera Divisió.

Com veu la competició?

Sincerament, molt igualada. La majoria d'equips s'han reforçat molt, és cert. Però pel tema econòmic ens ha afectat a tots i crec que aquesta serà una de les temporades més igualades.

Quins creu que seran els favorits per jugar el play-off, els rivals a batre?

Ja li dic, la categoria estarà molt igualada i hi ha uns quants equips que els veig lluitant per les primeres posicions: Olot, Figueres, Terrassa, Cornellà o la Polba de Mafumet. Són conjunts que poden donar molta guerra aquest any.

Finalment, com veu als altres dos equips gironins de la categoria, l'Olot i el Figueres?

Són molt bons equips, la veritat. Sens dubte l'Olot és un dels favorits per pujar, per pressupost i pel que s'ha vist. Surt amb aquest objectiu, té una molt bona plantilla i l'entrenador té experiència fins i tot a Segona A. És un equip molt compensat .

Pel que fa el Figueres, tot i que acaba de pujar diu que pot ser un dels equips que estigui a dalt?

Sí. Té un bloc consolidat, ha fet bones incorporacions i és un equip molt jove i alhora molt tàctic.