Ningú va dir que hagués de ser fàcil, tot al contrari, i ahir el Llagostera, tot i jugar un partit notable al camp del Llevant B, va veure com havia de tornar a casa de buit. Més mala sort, impossible, la que va haver de patir l'equip d'Oriol Alsina: dues pilotes al pal, rematades fregant la porteria rival, múltiples ocasions... però es va perdre. El Llevant B només va fer una cosa més que el Llagostera: un gol més.

L'equip gironí va sortir molt endollat i en la primera arribada del partit Tito va xutar fort i creuat des de fora de l'àrea. La pilota va superar Garabato però es va estavellar a la part interior del pal dret, tornant al terreny de joc. A l'altra àrea Wilfred va mostrar-se sempre molt segur però als 23 minuts no va poder evitar l'1-0. Després d'una bona passada llarga de Carlos Tomás, Rubén va entrar pel mig de la defensa gironina i va rematar amb suavitat davant la sortida del porter.

El Llagostera va quedar una mica grogui després d'aquesta acció. La situació va canviar en els darrers minuts del primer temps, amb dues rematades espectaculars de Sellarès, una de creuada dins l'àrea i una altre des de lluny, que van estar a punt de suposar l'empat. La pilota va sortit desviada per molt poc, en tots dos casos.

Oriol Alsina va moure fitxa als vestidors i després del descans van sortir Granell i Nico buscant més moviment en atac. Les dues incorporacions van donar més frescor i profunditat. Els gironins buscaven l'empat però la cosa s'hauria pogut complicar de veritat: l'àrbitre va veure penal d'Òscar Álvarez a Roger. El va llançar Morales i Wilfred, en una gran intervenció, va rebutjar la pilota.

A poc a poc ell Llagostera va anar portant cada cop més el pes del joc i Nico de cap i Joaqui en una rematada llunyana van crear perill. Tot i això el Llevant B va tornar a treure petroli d'una de les seves poques arribades clares. Quan el tercer canvi -Planagumà per Oscar- havia deixat la defensa visitant amb només tres efectius, Roger, davant la sortida de Wilfred, feia el 2-0.

Era un cop dur però tot i això els gironins van seguir assetjant la porteria contraria. Un penal sobre Nico transformat per Pitu va suposar el 2-1. En els darrers minuts el Llagostera va tancar el seu rival dins l'àrea. Una impressionant canonada de Tito va acabat, altre cop al pal -ara al travesser- en el minut 87, i dos després una doble oportunitat, primer de Nico i després de Sellarès, va estar a punt de suposar un empat que els llagosterencs, per joc i ocasions, bé que van merèixer.