El davanter uruguaià Christian Stuani, procedent del Reggina italià, és ja nou jugador de l'Espa?nyol per a les 4 pròximes temporades, després de superar la revisió mèdica i signar contracte amb el club català. El club satisfà d'aquesta manera les demandes del seu tècnic rearmant la línia d'atac amb dos fitxatges en 24 hores (Stuani i Longo). Encara que en un principi s'optava per una cessió com l'alternativa per a l'arribada del davanter, el fet que finalitzés contracte a final de temporada ha fet que l'Espanyol apostés pel fitxatge, sense que n'hagi transcendit encara la quantitat invertida.

Aquesta serà la quarta temporada en la qual el davanter de 25 anys jugui a la Lliga espanyola, després de vestir les samarretes d'Albacete (Segona Divisió), Llevant i Racing de Santander, on va marcar 23, 8 i 10 gols respectivament, sempre en qualitat de cedit. L'arribada a l'Espanyol es produeix, no obstant això, just després de trencar-se el seu fitxatge pel Deportivo, amb el qual havia fins i tot passat revisió mèdica als últims dies, però les diferències respecte a alguns termes del contracte van acabar frustrant les negociacions.

Stuani, anomenat el Matador de Tala, arriba al club com el setè reforç de la temporada, amb el repte de millorar les prestacions ofensives d'un equip que no ha aconseguit puntuar en les dues primeres jornades de lliga. Pochettino ja el va tenir a disposició a l'entrenament d'ahir a la tarda.