Rubi no va marxar descontent del partit d'ahir del Girona. Segurament la processó anava per dins i no va voler fer sang dels dos nous errors dels seus defenses que van costar l'eliminació de l'equip de la Copa del Rei. "Hem d'estar tranquils i mirar de no repetir aquestes errades", deia un Rubi que no obstant això destacava el bon partit del seu equip davant tot un Sporting. "Que ens vingui a jugar amb tres pivots i ens doni la pilota vol dir que alguna cosa fem bé. Si traiem els cinc darrers imnuts de la primera part i els final, quan estàvem fosos, en línies generals hem estat bé". En aquest sentit, Rubi sí que va reconèixer que en algun cas potser calia "estalviar-se treure la pilota jugada" des del darrer per evitar accions com les que han costat gols els dos últims partits. Sense la Copa, Rubi se centra en la Lliga. "Sabem quins són els nostres defectes i els hem de treballar. Ens cal deixar de cometre aquestes errades. Ara bé, també hem de seguir potenciant les virtuts", deia. El tècnic marxava amb la recança de l'eliminació i convenút que "d'havaer seguit, hauríem donat alguna sorpresa".

El Girona va sortir al Molinón amb la intenció de clavar un ensurt a un Sporting al qual l'afició no li hauria perdonat. "El nostre pla era mantenir el 0-0 i avançar-nos. hem arribat bé fins a la línia de tres quarts i hem tingut l'ocasió de Benja. Amb el 2-0, volíem fer ungol per posar-los nerviosos però no ha pogut ser", va explicar.

Eliminació a banda, Rubi va marxar "satisfet" de les "bones sensacions" que va demostrar Acuña en els minuts que va estar sobre el terreny de joc i amb l'actuació del jove Pere Pons. "És un nano que defensivament és molt fort i ha demostrat que també sap fer coses amb la pilota. No ho podia haver fet millor", reflexionava el tècnic maresmenc.

Manolo agafa aire

De la seva banda, el preparador del conjunt asturià, Manolo Sánchez respira després del triomf d'ahir, el primer de la temporada. "Hem aconseguit l'objectiu i ens anirà bé per seguir creient en nosaltres i per guanyar en confiança", assegurava. Manolo va destacar la "capacitat de treball" del seu equip al qual va veure "solvent".