Un "orgull" i també un "honor". Així se sent un després d'empatar al Narcís Sala. I més, capgirant un escenari d'allò més advers, amb un 2-0 en contra que feia pensar en una derrota més que probable. Així deia sentir-se ahir Oriol Alsina a la sala de premsa del camp del Sant Andreu, just esgarrapat un punt d'allò més valuós. Un tècnic cada cop més orgullós dels seus i, sobretot, conscient que enguany, encara que el seu equip marca i encaixa molts més gols, ha demostrat sobradament que és capaç de capgirar els escenaris més adversos.

"No mereixíem perdre", va apuntar Oriol Alsina, satisfet amb el resultat final veient com de peludes s'havien posat les coses. I és que el Sant Andreu, gràcies a una "gran efectivitat en atac", va ser capaç de posar-se amb un 2-0 a favor quan mancava poc menys d'un quart d'hora per arribar al final. No va rendir-se el seu Llagostera i d'això se'n va mostrar més que orgullós el tècnic blaugrana. "La reacció d'avui (per ahir) encara té més mèrit que no pas la de diumenge passat, ja que a falta d'uns quinze minuts estàvem ben fomuts. Aquesta és una prova del tot fefaent que els jugadors s'ho creuen; són conscients i saben de primera mà que poden aixecar un partit en qualsevol moment", va declarar.

Alsina va reconèixer que, passades ja cinc jornades del campionat de Lliga, el seu Llagostera està "invertint" la situació que el mateix equip vivia l'any anterior, ja que "llavors ens feien pocs gols i ens costava molt marcar"; en canvi, a dia d'avui "ens en marquen més, però també veiem porteria amb més facilitat".

També va valorar-se d'allò més l'empat dins el vestidor blaugrana. Un dels futbolistes que ahir van gaudir d'una oportunitat, l'atacant Marc Sellarès, admetia que el Llagostera havia aconseguit "un bon punt" en un "camp sempre complicat" com és el Narcís Sala.

Piti Belmonte, resignat

Força més decebut va mostrar-se l'entrenador del Sant Andreu, un Piti Belmonte que assumia que els quadribarrats havien fet "coses malament" per haver deixat escapar una renda de dos gols d'avantatge. "No se't poden escapar els tres punts si tens un 2-0 al teu favor. El resultat sap greu, però donem valor al partit i també contra qui s'ha sumat el punt. No tot ha estat negatiu, també hem fet coses bones", va dir el tècnic de l'equip andreuenc.