Definitivament, aquest Espanyol no rutlla. Després de cinc partits, l'equip de Pochettino acumula quatre derrotes i un empat i, al costat de l'Osasuna, està enfonsat a la cua de Primera. El Betis, en canvi, amb l'1-0 d'ahir es consolida a la zona alta malgrat que encara té pendent per a dimecres que ve el partit ajornat amb l'Atlètic.

L'Espanyol, després d'una primera part molt dolenta, va reaccionar en la segona i va estar prop d'empatar malgrat l'adversitat de quedar-se als 61 minuts amb un home menys per l'expulsió per doble amonestació de Wakaso. El Betis, amb tot a favor, no va saber controlar la situació i sentenciar, i ho va poder pagar car perquè a Verdú li van anul·lar un gol per fora de joc i, a més, l'Espanyol va topar amb els pals. Els visitants, que van estar dirigits des de la banqueta pel seu preparador físic, Jesús Pérez, a l'estar sancionats a la grada l'entrenador Mauricio Pochettino i també el seu segon, Toni Jiménez, van sortir amb la intenció de no deixar-se aclaparar però de seguida el Betis va agafar la iniciativa. Els catalans tenien les baixes del sancionat Longo i del lesionat Forlín.

Els de Pepe Mel van estar molt més mòbils amb la pilota. L'únic gol va arribar després d'una falta botada des de la dreta de l'atac local que va culminar el central brasiler Paulão Santos amb un esplèndid cop de cap.

Pochettino està preocupat

L'entrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino va admetre que "la preocupació de veure't a sota sempre hi és". El tècnic va indicar que "mai t'agrada perdre i menys quan no t'ho mereixes" i va advertir que "hem de començar a gua?nyar i a treure punts perquè aquesta dinàmica no és positiva i pot fer mal en el grup". "A la segona part hem fet mèrits per emportar-nos com a mínim un empat o una victòria. L'important és que hem de corregir aquesta mala situació i buscar victòries, sumar de tres, però sense renunciar al que som com equip", va argumentar.