Un Manchester United especialment efectiu va aconseguir ahir els tres punts en la visita a Anfield. El resultat enfonsa el Liverpoll en la classificació després de veure com el gol inicial de Steven Gerrard quedava en res. Amb el primer xut entre els tres pals dels d'Alex Ferguson, al minut 51, el brasiler Rafael Da Silva va empatar el partit contra uns reds que van jugar cinquanta minuts amb deu, i l'holandès Robin Van Persie va establir de penal l'avantatge definitiva per als visitants a deu minuts del final.

Després de cinc jornades de la lliga anglesa, el Liverpool queda, amb dos punts, en els llocs de descens, mentre que els de Ferguson mantenen la segona posició, seguint el Chelsea, que lidera la classificació amb un punt d'avantatge.

El partit d'ahir, però, no va ser un qualsevol. Anfield va protagonitzar un nou homenatge a les víctimes de la tragèdia de Hillsborough, en la qual 96 aficionats del Liverpool van perdre la vida en una allau humana. Els aficionats van mostrar en un gran mosaic les paraules "justícia" i "veritat" per saber tot el que va passar en aquella tràgica jornada de 1989.

Per la seva banda, Manchester City i Arsenal van empatar a un en un partit en què els dos equips es jugaven les seves opcions per escalar posicions en la classificació i seguir l'empenta del Chelsea. Lescott es va avançar en el minut 39 per als locals però Koscielny va marcar l'empat defintiu per l'Arsenal a només vuit minuts per acabar el partit.

En la jornada d'ahir, el Newcastle va guanyar per un gol a zero al Norwich gràcies a un gol de Demba Ba en la primera meitat i el Tottenham va aconseguir remuntar el gol que Zamora va marcar el minut 31 per al QPR. En la segona part Faurlín i Defoe van donar la volta al marcador en només dos minuts de diferència (59 i 61).