El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, s'ha mostrat satisfet després que el sorteig d'aquest migdia de la Copa del Rei hagi aparellat el seu equip amb el València, malgrat que a ell li hagués agradat més enfrontar-se al Reial Madrid.

«La veritat és que estem satisfets. El València és el tercer millor equip d'Espanya en els últims deu anys i això ja ho diu tot del rival que tindrem davant», ha comentat l'entrenador de l'equip gironí, que actualment milita a la Segona Divisió B. Per a Alsina, arribar als vuitens de final de Copa i jugar contra un Primera Divisió ja és el premi buscat, encara que ara no volen renunciar a res. «La història està plena de casos en els quals un equip petit ha pogut guanyar un de gran i nosaltres no renunciarem a fer-ho», ha recordat el preparador català, que veu clau per aconseguir la gesta fer de l'estadi del Llagostera un fortí en el partit d'anada.

«Si podem jugar al nostre terreny de joc no renunciarem a res, encara que per a això l'ajuntament hauria de posar grades supletòries per a unes 5.000 persones. Si juguéssim en algun altre camp pròxim igual ompliríem amb 10.000, però nosaltres volem jugar a casa -un estadi amb capacitat per a 1.200 espectadors- pels nostres socis i per la gent del poble», ha manifestat.

Si el Llagostera supera aquesta eliminatòria, en la següent s'enfrontaria al guanyador de l'Sporting-Osasuna, encara que Alsina ara no vol pensar en això: «Una vegada conegut el sorteig, ara només penso en el partit de lliga de diumenge que ve i d'aquí a deu dies ja pensarem en el València». En qualsevol cas, per a aquesta eliminatòria veu favorable jugar primer com a local, «perquè si juguéssim primer a fora igual en la tornada l'eliminatòria ja podria estar resolta». En canvi, jugant l'anada a Llagostera, Alsina veu alguna opció de passar l'eliminatòria: «Podem tenir un bon dia nosaltres i un mal dia ells i deixar-ho tot en un segon partit molt atractiu».

La plantilla del conjunt gironí ha viscut el sorteig en grup des de la televisió del bar del camp municipal, ja que l'equip s'hi havia entrenat a primera hora del matí i, posteriorment, ha esmorzat mentre esperava conèixer el seu rival.