La Selecció Catalana de futbol juga aquesta tarda (19.00 h, TV3) a l'Estadi de l'Espanyol, a Cornellà-El Prat com sol ser habitual cada any per aquestes dates, el tradicional partit amistós. Enguany, el rival escollit ha estat Nigèria que ahir va arribar a Catalunya per seguir preparant la seva participació a la Copa Àfrica que arrencarà el 19 de gener. Les àguiles verdes jugaran al grup C contra Burkina Faso, Zàmbia i Etiòpia.

El d'avui serà un partit especial. I ho serà per diversos motius. Per una banda, pel fet que serà el darrer partit de l'holandès Johan Cruyff com a seleccionador català, i per l'altra per la situació que viu el país. En aquest sentit, la Plataforma ProSeleccions i l'Assemblea Nacional Catalana reclamaran durant el partit que Catalunya esdevingui un "nou estat d'Europa".

La llista de convocats per aquest partit per part de Johan Cruyff són: Joan Verdú, Joan Capdevila, Sergio Garcia, Kiko Casilla, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Sergio Tejera, Víctor Valdés, Xavi Hernández, Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Martín Montoya, Sergio Roberto, Cristian Tello, Marc Bartra, Bojan Krkic, Álvaro Vázquez, Jordi Amat, Francisco Medina i Jonathan Soriano.