L'Almeria es presentarà aquest diumenge amb pràcticament tota la seva artilleria a Montilivi. Si més no, el tècnic Javi Gracia no podrà disposar del seu equip de gala per enfrontar-se al Girona, ja que ha perdut un dels seus pilars en defensa per sanció. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va dictaminar ahir que el central Álvaro Mejía, indiscutible a l'eix de la rereguarda andalusa, haurà de descansar la primera jornada de l'any després que en l'últim partit de Lliga veiés la cinquena targeta groga de la temporada. Mejía, fitxat aquest estiu, ha disputat els 19 partits de Lliga, sempre com a titular i mai ha estat substituït.

Oier rep un càstig lleu

D'altra banda, Competició va castigar amb una sanció de dos partits el porter del FC Barcelona B, Oier Olazábal, expulsat en el partit del passat 22 de desembre contra el Girona. L'organisme va aplicar l'article 117 del codi disciplinari després que el porter respongués amb contundència al gol que el seu equip va rebre en l'últim minut i que suposava el definitiu 4-4 al marcador. "Què vols, que et pegui?", van ser les paraules que Olazábal li va dedicar al col·legiat Sureda Cuenca, fet que li ha costat una sanció.