Només un dia després d'encetar l'any, Rubi, tècnic del Girona, ja rebia les primeres bones notícies. Si va acabar el 2013 amb el dubte de saber si el migcampista Marcos Tébar es recuperaria a temps per aquest diumenge, ahir va respirar tranquil en veure'l entrenar-se pràcticament amb total normalitat, al mateix ritme que els seus companys. El madrileny, lesionat en l'últim partit de Lliga contra el Barça B i amb pocs números d'enfrontar-se diumenge a l'Almeria, ha fet un pas de gegant en la seva recuperació, així que té tots els números d'estar a punt per vestir-se de curt aquest proper cap de setmana.

Un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra. Aquest va ser el diagnòstic de la lesió que va privar Marcos Tébar de disputar els últims minuts de l'heroic partit al Miniestadi (4-4). Les primeres previsions eren poc optimistes, sobretot les que provenien del mateix jugador. "Pocs dies després del partit contra el Barcelona no esperava que la recuperació evolucionés tan favorablement. Em molestava bastant la lesió i creia que no arribaria a jugar contra l'Almeria", reconeixia Tébar, qui ahir va entrenar-se sense problemes en la primera sessió preparatòria de l'any, de manera que confia a arribar en condicions d'enfrontar-se diumenge a l'Almeria a Montilivi.

"Les sensacions són molt bones. M'ha anat molt bé tenir alguns dies per descansar; així he disposat de més temps per poder-me recuperar en condicions. Em veig força bé i no noto molèsties. A veure com evoluciono en els propers dies", va explicar el futbolista. Malgrat els bons auguris, des del club s'aposta per fer una crida a la prudència i ahir se'l mantenia com a dubte després de practicar-li una ressonància que, tot i això, demostrava que el futbolista ha viscut una "millora evident" de fa uns dies fins ara.

Tébar també va analitzar l'Almeria, un dels rivals del Girona a la part alta de la classificació: "Es preveu un partit bonic, contra un equip que de ben segur que lluitarà fins al final per l'ascens.