El davanter del Barcelona Leo Messi, que la setmana vinent sabrà si s'emporta la seva quarta Pilota d'Or de manera consecutiva, va assegurar ahir que per a ell el més important és "guanyar molts títols col·lectius" amb el conjunt blaugrana, així com també "classificar-se per al Mundial" amb la seva selecció abans que els títols individuals.

L'argentí va parlar sobre els seus desitjos per aquest 2013, entre els quals destacava guanyar el "màxim nombre de títols amb el Barcelona", com també "classificar-se per al Mundial" i gaudir de "molta salut", segons comentava en una entrevista concedida al diari argentí Olé.

El futbolista, que ha acabat possiblement el que ha estat el seu millor any, va mostrar-se d'allò més ambiciós en admetre que vol continuar "millorant en tot". "Jo sempre intento millorar en tots els aspectes de la meva vida, i això també involucra la meva carrera", va indicar l'argentí. Finalment, no va oblidar-se del seu tècnic, Tito Vilanova, per a qui va demanar "els millors desitjos" per aquest nou any: "Espero que li vagi tot molt bé i que, sobretot, tingui molta salut", va concloure.