El central del Reial Madrid Pepe estarà al voltant d'un mes de baixa en ser intervingut ahir de les molèsties que patia al turmell esquerre des del partit que el seu equip va empatar amb l'Espanyol (2-2). El defensa va viatjar fins a Porto, on el doctor Van Dijk li va realitzar una artroscòpia. El jugador, que va forçar en el duel a Màlaga, l'últim del 2012, va tancar l'any amb fortes molèsties i, si bé ja no va entrenar-se ahir, el cos tècnic i els serveis mèdics van decidir que el millor era que passés pel quiròfan.

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va declarar en roda de premsa després de l'entrenament celebrat ahir al matí que el seu futur no és el que ara ha de transcendir, sinó que "l'important és guanyar els propers partits".

En ser preguntat per una possible renovació del seu contracte, el portuguès no va voler aprofundir en la qüestió i va manifestar que l'interessant ara és "començar bé l'any" perquè "estem encara lluitant per la Lliga i també disputem la Copa i la Champions". "Aquest any serà molt millor que l'any passat, em sento a gust i espero poder donar el millor", va afirmar el jugador.

Pel que fa a la Lliga, el madridista va reconèxier que "serà una batalla molt complicada, però hem de tenir al cap que tot és possible". En relació amb la Champions, va afirmar que s'enfronten a un "gran equip" (el Manchester United, el seu anterior club) i que, encara que sigui "complicat, és possible".

El portuguès va voler tancar la polèmica vinculada a les declaracions de Pepe relacionades amb el que aquest va denunciar com una "persecució als jugadors portuguesos" a Espanya. "Pepe no es referia a la gent de dins del club, ni als jugadors ni als aficionats, es tracta de quan juguem fora. Sentim l'ambient una mica més carregat", va aclarir el futbolista.

En parlar del lliurament de la Pilota d'Or de dilluns que ve, Cristiano Ronaldo va mostrar-se sincer: "M'encantaria guanyar la Pilota d'Or, però la vida no s'acaba si no ho aconsegueixo; no m'afectarà mínimament la meva manera de ser, ni tampoc la meva manera de continuar volent guanyar".

"Poden estar segurs, tant els meus companys del vestidor, com també el club i l'afició, que Cristiano Ronaldo donarà el màxim sempre pel Reial Madrid"", va concloure.