El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, no podrà comptar, finalment, amb el lateral Aimar Moratalla per al partit d'aquest diumenge al Municipal contra l'Atlètic Balears. El futbolista s'havia ressentit d'una lesió al pubis a principis de desembre i això va provocar que es perdés els últims tres partits de 2012. Aimar va començar a treballar amb el grup dissabte passat, i malgrat que les previsions apuntaven que estaria plenament recuperat, finalment s'ha optat per esperar una setmana més. D'aquesta manera, la previsió apunta que el defensa estarà a disposició del tècnic per rebre el Llevant B en la següent jornada.

Aquell dia està prevista una altra reaparició: la del davanter Dani Planagumà, que l'octubre passat va recaure d'una lesió al genoll. Des d'aleshores el garrotxí no ha pogut jugar cap partit, amb la qual cosa el seu retorn pot ser el millor fitxatge del mercat d'hivern. El Llagostera tancarà la primera volta ?diu?menge contra l'Atlètic Balears i obrirà la segona el dissabte 12 de gener (16.00), també a casa, contra el Llevant B.

Oriol Alsina advertia ahir que "a partir d'ara cada partit és una final" i es mostrava convençut que en aquest segon tram de campionat "sumarem més punts per tenir un final de temporada tranquil". Els gironins s'han vist afectats per un calendari atapeït: entre Lliga, Copa i Copa Catalunya el Llagostera va disputar entre el 18 d'agost i el 22 de desembre de 2012 27 partits oficials. Ara, a quatre mesos i mig per acabar la temporada, només en té pendents 21 de Lliga, que és l'objectiu principal de la temporada. "Estem en igualtat de condicions que els nostres rivals", deia Oriol Alsina sobre la racionalització del calendari.