Sense Granell, ara al Cadis; Canal, sancionat; ni tampoc amb Aimar i Planagumà, de baixa fins la setmana que ve. Així afronta el Llagostera l'últim partit de la primera volta, aquest migdia (12.00 hores) al Municipal davant l'Atlètic Balears, un dels equips més perillosos del grup 3 de Segona B i que la temporada passada va proclamar-se campió de la categoria, gairebé sense oposició.

Després d'obrir els regals dels Reis (12.00 hores), els gironins buscaran encadenar el tercer partit sense perdre i tancar la primera meitat del campionat fora de la zona de perill. Tot i això, l'entrenador gironí no creu que els seus homes puguin repetir la gesta que van protagonitzar la passada temporada, quan es van enlairar fins a dalt de la classificació. "Repetir allò es gairebé impossible, però està clar que a poc a poc hem d'anar pujant posicions i deixant més lluny les places de descens", assegrava l'entrenador.

Per a aturar els balears, Alsina tindrà a quatre baixes molt sensibles. Aimar i Planagumà es troben en la fase final de la seva reucperació però no podran aparèixer fins d'aquí una setmana davant el Llevant B; Granell, que ja entrena a les ordres de Raül Agné al Cadis tampoc hi serà mentre que Canal va veure la cinquena tarjeta groga contra el Mallorca B (1-1) i es perdrà la visita dels de Palma. Malgrat que els llagosterencs no han fitxat ningú en aquest mercat d'hivern, Alsina podrà comptar amb una nova peça per a una defensa especialment debilitada. Es tracta d'Andrés Barón, qui s'havia seguit exercitant amb el grup i aquesta setmana va ser donat d'alta federativa. Avui mateix podria tenir la primera oportunitat per revindicar un lloc a l'onze.

Al davant hi haurà un Atlètic que abans de l'aturada nadalenca va superar el Sant Andreu (2-1) però que ha dibuixat un inici molt irregular i també necessita millorar els seus registres en aquesta segona volta si vol aspirar als llocs d'ascens; una zona que tenen a vuit punts de distància. Per a acomplir aquest objectiu, el quadre balear ha introduït novetats a la seva plantilla; setmanes enrere van donar de baixa Mathias, Mahoto i Mouthino i els últims dies van traspassar el seu golejador Perera al Nàstic de Javi Salamero. Chamorro, que va ser presentat divendres, serà el seu recanvi i avui podria tenir els primers minuts.