L'Estadi Santiago Bernabéu acull aquesta tarda (17.00) el seu primer partit d'aquest 2013 amb un Reial Madrid en crisi de joc i resultats rebent a una Reial Societat en el seu millor moment, i pendent de si el capità Iker Casillas repetirà presència a la banqueta com ja va passar en el darrer partit de l'any passat al camp del Màlaga.

En aquest sentit, el portuguès no va voler donar ahir pistes sobre qui serà el porter titular. Ni Casillas ni Antonio Adán sabran fins poques hores abans del partit qui dels dos serà l'escollit. Qui ho faci avui, no ho farà dimecres davant del Celta en la Copa del Rei. Mourinho ha de decidir fins a quin límit porta el pols amb el seu capità, que públicament va ser el primer a fer autocrítica.

El Reial Madrid arriba al partit carregat de males notícies en defensa. Les lesions i una sanció el deixen en quadre, amb només tres homes de la primera plantilla. No hi seran Pepe, Raúl Albiol, Marcelo i Fabio Coentrao per lesió ni Sergio Ramos per acumulació de targetes. Mourinho recupera l'argentí Gonzalo Higuaín de qui assegura que la seva presència "significa gols".