Any nou, vida nova. Al peu de la lletra intenta aferrar-se al refrany el Palamós, que va tancar el 2012 immers en una mala ratxa de resultats. L'equip d'Eduardo Vílchez enceta el 2013 enfrontant-se aquest migdia (12.00) al Rubí a domicili amb la intenció de posar fi a tres jornades consecutives sense guanyar. I l'equip baixempordanès no arriba en les seves millors condicions a la cita, ja que un virus ha afectat una part de la plantilla. "Comencem l'any amb ganes, bones condicions i sabent què ens hi juguem molt. Només hi ha un aspecte a lamentar; la passa que han agafat Batanero, Malo, Dani Fernández i sembla que també Biri", lamenta Vílchez.

El Rubí, rival avui dels palamosins, és sisè a la classificació a només quatre punts del play-off. Es tracta d'un equip "molt fort i competitiu" segons el tècnic del degà, qui considera els barcelonins com un conjunt d'allò més competitiu al seu estadi, on només ha perdut un partit en tota la temporada. "Haurem de tapar bé els seus homes i aprofitar la nostra qualitat al davant per marcar", afegeix.

Interès per Rubén Navarro

Vílchez també analitza els últims rumors que situen l'atacant Rubén Navarro a l'òrbita del Palamós, assegurant que "hi ha hagut una proposta d'un agent i no descartem res, i menys a un jugador de la seva categoria. Tot i això, la part atacant és la zona que menys ens cal reforçar".

El defensa David Cano, lesionat, més els afectats pel virus Batanero, Malo, Dani Fernández i Biri són les baixes que té Eduardo Vílchez, mentre que recupera als sancionats Ritxi i Chicho.