Andrés Barón va posar punt i final diumenge davant l'Atlètic Balears a sis mesos d'allò més durs. Sense fitxa federativa durant tota la primera volta, el defensa aragonès s'ha estat entrenant amb el Llagostera tot i saber que no tenia cap possibilitat de jugar. Aquest mercat d'hivern, arran de la sortida d'Àlex Granell al Cadis, el Llagostera li ha activat la llicència i torna a estar disponible per a Oriol Alsina. Barón sembla que tindrà força pes aquesta segona volta ja que diumenge, el primer dia que estava a disposició del tècnic, ja va ser titular al lateral dret en el lloc d'Aimar. Amb tot, sembla que Alsina aposta per Barón per reforçar l'altre costat de la defensa, on hi ha el reconvertit Pi i Javi González.

"Ha estat molt llarg, pesat i una mica trist. Esperem que aquesta segona volta sigui una recompensa per a mi", deia ahir Barón. El defensa fitxat fa dos estius de l'Hospitalet va quedar-se sense fitxa a poques hores del tancament del mercat d'estiu per l'arribada de Wilfred, que feia que sobrés un jugador major de 23 anys. "Em va molestar molt. És normal. Fa molts anys que jugo a futbol i que d'un dia per l'altre em diguin que em quedo sense fitxa és fort", explicava. A partir d'aquell moment i sense possibilitat de trobar equip, Barón va rebutjar la possibilitat de jugar al filial i va seguir entrenant-se amb el primer equip. "M'han tractat com un més de la plantilla. Voldria donar les gràcies als meus companys que s'han portat de 10 i tots aquells que m'han donat molt de suport" deia.

Barón és el primer reforç d'hiuvern per a un Llagostera que no es tornarà boig per mirar de trobar un relleu a Granell al mig del camp. "Si surt quelcom que millori el que tenim i entri dins les nostres possibilitats econòmiques ho estudiarem", assegurava ahir Alsina. El tècnic destacava la "gran capacitat defensiva" de Barón. "És un jugador que coneixem bé. Experimentat i treballador. Sabem què ens pot donar", deia.