Chus Herrero i Migue González van fer públic el que molts jugadors del Girona pensen. L'estat de la gespa de Montilivi, a dia d'avui, no és l'idoni. "No ens convé", asseguraven els futbolistes, descontents amb el terreny de joc i expectants perquè des del club es faci quelcom que satisfaci els seus desitjos. Només 24 hores després d'aquestes queixes públiques, des del Girona s'enviava una resposta, una crida a la calma. El secretari tècnic Sergi Raset, l'encarregat de fer de portaveu, va reconèixer que el verd de Montilivi no està "en les millors condicions", sobretot en l'últim partit contra l'Almeria, alhora que va admetre que des de l'entitat gironina es fa "tot el possible" perquè això afecti el més mínim la plantilla ja que mimar el terreny de joc es considera des de la direcció esportiva i també el cos tècnic com un "aspecte molt important".

Raset va considerar com un "fet puntual" les declaracions de dilluns passat de Chus Herrero i Migue González, revelant que les queixes del vestidor no han estat un continu al llarg de la temporada. "Aquesta qüestió l'hem abordat des que vam començar el curs, perquè ens importa que la superfície estigui bé. El joc de toc i combinació que practiquem ens obliga a estar-hi a sobre; si féssim un futbol directe no es notaria tant i no se li donaria la mateixa importància, però no és el cas", manifestava Raset, qui va voler deixar clar també que l'"època de l'any no ajuda" que la gespa de Montilivi presenti les seves millors credencials.

A banda de deixar ben clar que "el camp tampoc està pas tan malament", sí que va explicar que des del club s'està fent "tot el possible" per mimar el verd. "Som conscients que una gespa en mal estat ens pot dificultar el joc, així que ens ho mirem molt. El jardiner té al seu abast tots els recursos possibles, parlem amb ell contínuament i mirem de gestionar-ho tot perquè els jugadors trepitgin el mínim possible el camp. Per això busquem d'altres escenaris per entrenar", afegia el secretari tècnic, fent referència a Jafre i Vilablareix, les localitats en les quals la plantilla s'ha exercitat aquesta temporada.

Igualment, Raset no va amagar que, "si la cosa va a pitjor" en les properes setmanes, l'entitat està obligada a "fer un pensament" per resoldre el que llavors sí que seria considerat com un veritable problema.

Sense Ciutat Esportiva

El màxim responsable de l'àrea esportiva del club, a més, admetia que el "millor" perquè casos com aquests no es produïssin seria disposar d'una Ciutat Esportiva, un anhel que no s'ha arribat mai a complir des que el Girona va retornar a la Segona Divisió A l'estiu del 2008. Segons Raset "és possible" que el club hagi temptejat aquesta possibilitat, però a dia d'avui "és molt complicat" tirar endavant un projecte com aquest. "La situació no és la millor; no només per construir, sinó també per trobar el terreny adequat", deia al respecte. Al llarg de les darreres temporades, la directiva de torn ha reconegut la seva voluntat de construir unes instal·lacions d'aquesta envergadura, fet que encara no s'ha produït i que sembla que no tindrà lloc fins d'aquí a molt de temps.