Leo Messi, que va alçar dilluns la Pilota d'Or 2012, va ser rebut ahir al matí amb una ovació per part dels seus companys a l'entrenament del Barça. L'argentí es va erigir a Zuric en el primer jugador de la història a conquistar quatre cops el màxim guardó individualment, una cosa inèdita fins a la data i que a més ha aconseguit de forma consecutiva. Rendit el món del futbol a l'astre blaugrana, el vestidor del Barcelona també va voler demostrar la seva admiració a Messi, que a la gespa de la ciutat esportiva Joan Gamper, abans de l'arrencada de l'entrenament, va rebre aplaudiments per part de tot el grup. El brasiler Adriano Correia es va exercitar al marge del grup.

El davanter blaugrana Pedro Rodríguez va elogiar el seu company Leo Messi per haver aconseguit la seva quarta Pilota d'Or consecutiva, quelcom inèdit fins avui, i s'enorgulleix que algun dia podrà explicar als seus fills que va tenir "el privilegi de jugar al costat del millor de la història". Després de la sessió d'entrenament, on Messi va ser rebut entre aplaudiments dels seus companys, Pedro va destacar "la sort i el plaer" que té per "compartir moltes coses amb el millor jugador del món i probablement el millor de la història". "He compartit molts anys, moltes temporades amb ell i ha fet coses molt grans. He tingut la sort de poder disputar moltes coses al seu costat, d'aconseguir molts títols al seu costat i és una alegria molt gran que hagi guanyat una altra vegada la Pilota d'Or, que el valora com el millor de la història pràcticament. Estem tots molt contents i orgullosos", va assegurar el davanter canari.

En aquest sentit, preguntat sobre com relatarà als seus fills en el futur el fet d'haver compartit vestidor amb Leo, el jugador blaugrana ha admès que els explicaria "com n'era de bon jugador, com al vestidor és una persona que sembla que no li dóna importància al que aconsegueix i això és molt bonic". "Els explicaria que era el millor del món i va ser un privilegi jugar i guanyar tantes coses al seu costat -va prosseguir-. Però no sabria quedar-me amb un moment determinat. Els que més recordes són finals i títols que has compartit amb ell. És un privilegi tenir-lo cada dia, gaudir-ne en cada partit i entrenament".

Per a Pedro Messi és un jugador que "si segueix a aquest ritme pot guanyar alguna Pilota d'Or més, segur, perquè està batent tots els registres, cada any està millor, amb més confiança i superant-se a si mateix", va dir. " esperem que pugui seguir a aquest nivell, perquè per a nosaltres seria una cosa important. I si no les guanya ell, que les guanyi algú d'aquí", va comentar, destacant en aquest sentit jugadors com Andrés Iniesta o Xavi Hernández, "amb una trajectòria brillant".