Tito Vilanova sol·licitarà a Nova York una segona opinió mèdica sobre la seva malaltia -un tumor a la glàndula paròtida del qual va ser operat per segona vegada el passat 20 de desembre-. L'entrenador no serà demà a la banqueta del Camp Nou, quan el Barcelona rebrà el Còrdova en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei.

Des que se li va diagnosticar la malaltia, el novembre de 2011, el tècnic del Barcelona ha estat tractat a l'Hospital Vall d'Hebron de la Ciutat Comtal. Segons va revelar Sport, Vilanova consultarà els especialistes del Memorial Sloan-Kettering -un centre dirigit pel doctor Josep Baselga, també director científic de l'Institut d'Oncologia del Vall d'Hebron-, on serà tractat pel doctor Timothy A. Chan.

Per altra banda, el Màlaga serà el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei si els blaugranes confirmen els pronòstics després de superar per 4-1 l'Eibar (amb un global de 5-2), però va patir davant d'un rival de Segona B que amb el 0-1 va estar molts minuts classificat. Paral·lelament, el València també es va classificar en derrotar l'Osasuna a casa (2-1).