El Barcelona no estalviarà esforços en la tornada de la Copa del Rei d'aquesta nit contra el Còrdova, malgrat el 0-2 de l'anada, i tot i que que alguns titulars habituals, com Xavi, Iniesta, Piqué o Pedro, hagin quedat fora de la llista de convocats. Els blaugrana treuran un equip molt competitiu per assegurar-se l'accés als quarts de final on ja l'espera el Màlaga. Amb l'absència de Tito Vilanova a la banqueta, que viatjarà a Nova York per demanar una segona opinió sobre el seu problema de salut, Jordi Roura tornarà a ser l'entrenador de l'equip blaugrana. Els principals dubtes a l'alineació radiquen en els laterals, així com en si Leo Messi, el flamant Pilota d'Or per quart any consecutiu, juga d'entrada. Si no és així, Cesc Fàbregas podria actuar de fals nou i el jugador d'Arenys deixaria una vacant al centre del camp.

El Barça es prendrà el partit amb la idea de donar-li minuts a jugadors que els necessiten, futbolistes poc habituals i que precisen reivindicar-se. Així tornarà Pinto a la porteria i Puyol i Mascherano tenen un lloc en l'eix defensiu. En els laterals, a expenses de l'estat físic d'Adriano -que amb prou feines s'ha entrenat últimament amb l'equip-, el brasiler podria ocupar el lateral esquerre i Martín Montoya el dret. Si Adriano no està al seu millor nivell, Alves jugaria per la dreta i Montoya per l'esquerra. Alex Song jugarà de migcampista defensiu, per davant de Thiago. L'altra posició en la medul·lar estarà en funció de si Messi juga de davanter o Cesc és qui ocupa la seva plaça. Si no juga Messi, Cesc actuaria davant juntament amb Villa i Tello. En aquest cas en la medul·lar, amb Song i Thiago podria tenir la seva oportunitat Dos Santos o el jugador del filial Sergi Roberto.

Per al Còrdova el partit suposarà el seu retorn al Camp Nou 41 després de l'última vegada, que va ser el 6 de gener de 1972 (4-1). Malgrat al 0-2 de l'anada, el conjunt que dirigeix Rafael Berges comptarà amb el suport de prop de 3.500 seguidors, dels quals uns 1.500 es van desplaçar ahir a la nit en 25 autocars. A més a més, el Còrdova busca recuperar l'autoestima davant la competició lliguera, ja que en els últims nou partits només ha aconseguit una victòria i suma quatre partits sense marcar i cinc jornades consecutives sense guanyar a L'Arcàngel, on diumenge rep al Numància. Amb les baixes del capità Gaspar Gálvez per lesió, Berges ha convocat a la resta de la plantilla, inclosos els del planter del filial Javi Caps i Fran Cruz.L'exjugador del Barça B, Armando Lozano podria debutar amb el seu nou equip.