Cristiano Ronaldo va reenganxar el Reial Madrid a la Copa del Rei, va liderar la remuntada davant el Celta després de la derrota a Vigo i va portar el conjunt de Jose Mourinho cap als quarts de final de la competició, en els quals s'enfrontarà al València. El duel, aparentment plàcid durant bona part del temps, no va estar mancat de la incertesa i els aclaparaments que acompanyen l'equip blanc durant aquest curs. El Madrid va encarar el tram final amb deu homes, per l'expulsió de Sergio Ramos, molt protestada. En qualsevol cas, sempre apareix Cristiano Ronaldo i ahir en va fer tres més. Pel bàndol gallec, Herrera va posar en escena uns quants jugadors poc habituals pensant més en la Lliga. La notícia desgraciada va ser la lesió al genoll d'Hugo Mallo, que pot ser greu.

Mourinho va mantenir a la porta Iker Casillas malgrat que va disputar el passat partit de Lliga per l'expulsió de Adán. Sembla ferm davant el pols el preparador lusità. El capità tindrà continuïtat dissabte. Pot ser que circumstancialment. Però ara és el porter de la Copa. El Bernabéu està susceptible amb el tema. I va tornar a escridassar el preparador portuguès quan va ser citat per megafonia. En canvi Casillas va ser ovacionat quan el seu número va aparèixer al marcador electrònic i també quan va posicionar-se a la seva porteria per a l'inici del partit. Paco Herrera va sorprendre amb el seu onze. Iago Aspas, el futbolista referència del conjunt gallec aquesta temporada, va aparèixer en la relació de reserves.

Amb el Bernabéu expectant després de dies de tanta esquizofrènia, Ronaldo va portar la calma a la grada. Un llançament seu des del vèrtex esquerre de l'àrea es va esmunyir com una exhalació en la porta de Sergio Álvarez, que va contemplar l'acció desprevingut. En tres minuts el Madrid havia calmat l'eliminatòria. Després el partit es va adormir. El Madrid va esperar a la recerca de contraatacs definitius però les seves accions morien a la vora de l'àrea de Sergio. Fins que Modric i Ozil es van apropiar del partit. Especialment el croat. Es va trobar a gust i va tirar d'atreviment i talent. Així les accions de gol es van multiplicar al tram final de la primera part. Ronaldo remataria de cap una centrada de Modric per encarar el partit.

El Celta es va mostrar més atrevit en la represa. Herrera va avançar les línies i va incentivar la pressió i la segona part va començar amb dues arribades del quadre gallec a l'àrea d'Iker. El porter va salvar el Madrid del 2-1 a rematada d'Aspas. Amb Alonso lesionat, la segona targeta groga de Ramos va deixar el Madrid amb deu jugadors per a l'últim quart. El Celta va embotellar el quadre de Mourinho i Casillas va salvar altre cop el 2-1 abans que tornés a parèixer Cristiano per sentenciar. Khedira arrodoniria la golejada amb el 4-0 definitiu.