Eloi Amagat enceta l'any 2013 amb il·lusions renovades. El gironí ha deixat enrere la inoportuna lesió al peu que el va tenir més de dos mesos fora de combat i també ha oblidat el mal tràngol del partit al camp de l'Alcorcón on va ser titular i l'equip va caure golejat (4-1). És per això que ja té ganes de tornar a entrar a l'equip i de demostrar que hi pot tenir un lloc. "Cada dia em trobo millor. Espero poder tenir participació aviat", diu Eloi Amagat que, tanmateix, es rendeix al gran moment de forma dels seus companys. "L'equip està pràcticament perfecte a totes les posicions i és complicat entrar. Ara bé, la Lliga és molt llarga i per desgràcia sempre hi ha lesions o sancions. Segur que hi haurà oportunitats", subratllava.

Eloi Amagat ha disputat fins ara quatre partits aquesta temporada. Els tres primers van ser abans de lesionar-se de gravetat al peu. El darrer va ser a Alcorcón on va ser rellevat al minut 53. Des d'aquell partit, Eloi va desaparèixer de les convocatòries fins diumenge passat contra l'Almeria. "En cap moment m'he sentit que se m'assenyalés com el culpable d'aquell partit. Va ser un cop dur després de tres mesos però estar totalment oblidat. L'equip segueix a un bon rendiment i crec que jo també", assegurava Eloi. En aquest sentit, la convocatòria de la passada jornada l'ha ajudat "a guanyar confiança" i a entrenar-se més fort per tornar a entrar als plans de Rubi.

Finalment, Eloi Amagat va descartar sortir de l'equip aquest gener. "El meu objectiu és quedar-me aquí, a casa. Vull començar a aportar rendiment", diu.